Разположена между Рила и Родопите, Юндола е не само красиво

...
Разположена между Рила и Родопите, Юндола е не само красиво
Коментари Харесай

Български олимпиец от Сараево 84 организира чистенето в Юндола

Разположена сред Рила и Родопите, Юндола е освен красиво място, само че и тясно обвързвана с развиването на българския спорт през годините. Там са се готвили доста наши първенци в най-различни дисциплини. Затова и не е чудно, че уредник на „ Да почистим България заедно” в района е ски бегачът Милош Иванчев, част от нашия народен тим от олимпиадата в Сараево.
„ Да почистим България дружно ” за осми път у нас Най-мащабната доброволческа самодейност у нас
„ Бих споделил, че ние започнахме акцията може би седмица преди днешния ден, тъй като фактически беше отчайващо положението”, показа той пред камерата на bTV.
Снимка: bTV
В момента центърът на Юндола е измит от по-голямата част от събралите се през последните месеци отпадъци и доброволците насочват напъните си към входните артерии и пътя за Белмекен.

Иванчев означи, че сега е сезонът на картофите и на прибирането на сеното, само че все пак локалните хора ще се включат, а се чакат и подкрепления от Велинград и Белово. Ще оказват помощ и от горското стопанство.

Да почистим България дружно 2019 И сънародниците в Чикаго чистят своята „ Малка България ” „ Да почистим България дружно ” за осми път у нас Известни са спечелилите в детския конкурс за афиш на „ Да почистим България дружно " „ Да почистим България дружно " с самодейност за засаждане на дървета на мястото на изгоряла гора " Балкан " още веднъж поддържа " Да почистим България дружно " (ВИДЕО) " Да почистим България дружно ”: Остават 5 дни до старта Студенти се причисляват към акцията " Да почистим България дружно " Природен парк „ Витоша ” още веднъж ще се включи в „ Да почистим България дружно ” Дигитална карта направлява и осведоми доброволците в „ Да почистим България дружно “ Детската писателка Радостина Николова: „ Да почистим България дружно “ ни направи единни в обща цел " Да почистим България дружно ": Талисманът Зеленко на посетители на младежите в Бургас Viber стикери, чатбот и занимателна куиз-игра допълват акцията „ Да почистим България дружно " Кампанията на bTV „ Да почистим България дружно ” се разраства Кампанията на bTV " Да почистим България дружно " става още по-голяма „ Да почистим България дружно " започва на 14 септември
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР