Разполагането на палатки и каравани по Черноморието вече ще става

...
Разполагането на палатки и каравани по Черноморието вече ще става
Коментари Харесай

Туристи в Шкорпиловци предпочитат гората вместо новия къмпинг

Разполагането на палатки и каравани по Черноморието към този момент ще става единствено на избраните за задачата места. Въпреки това, туристи в Шкорпиловци избират да лагеруват в близката до морето гора, въпреки в курорта към този момент да има нов къмпинг.

Шкорпиловци, Долни Чифлик

Повече от 20 години фамилията на Красен Калчев почива през лятото на палатка край морето. И въпреки че платените къмпинги разполагат с улеснения, цената не е по джоба му.
Красен Калчев: 900 лв. за юли и август на месец, цената за другите месеци е 700! Моята заплата, работя като преподавател, е 920 лв.! Неверни клюки, че вършим сметища, в противен случай! Можете в близост да огледате - почистваме.
Собственик на къмпинг утвърждава новите правила за свободно къмпингуване и солените санкции за нарушителите. Според него, доста от феновете на почивката измежду природата унищожават дюните и замърсяват плажовете.
Бойко Цветанов - притежател на къмпинг в с. Шкорпиловци: За всяка каравана има вода, ток, има бани, кухня за къмпингуващите, има хладилници, перални пространства.
Според Цветанов, към момента не е ясно кой и по какъв начин ще глоби нарушителите.
Бойко Цветанов - притежател на къмпинг в Шкорпиловци: Аз не съм сигурен, че всичко ще се извършва по този начин, както е планувано в закона ". Има закони - никой не ги съблюдава!
Причината за унищожаването на плажната линия съгласно туристи, не е дивото къмпингуване, а безразборното строителство по Черноморието.
 Дивото къмпингуване в Шабленско създава над 500 тона боклуци годишно Дивото къмпингуване в Шабленско създава над 500 тона боклуци годишно
Още при започване на сезона плажовете в община Шабла са окупирани от каравани и коли, паркирани върху дюните в предпазените територии. Освен това нер...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР