Разполагаме с много възможности за уеб браузъри. Все по-голяма група

...
Разполагаме с много възможности за уеб браузъри. Все по-голяма група
Коментари Харесай

Появи се Brave Browser 1.0 - фокусиран върху поверителността и възнаграждаването на потребителите

Разполагаме с доста благоприятни условия за уеб браузъри. Все по-голяма група от хора обаче прави избора си на база поверителността, която оферират другите варианти. Не е необичайност избран браузър да бъде жигосан от тази група.

Добра опция за тези хора може да бъде Brave браузърът. Той е фокусиран точно върху поверителността на потребителите. Освен това има построен механизъм, който ги възнаграждава.

Всеки искащ да се включи в частната рекламна платформа към програмата, ще получава възнаграждение. Показваните реклами са съобразени с поверителността и не наблюдават потребителя.

Използва се blockchain-базиран рекламен модел. Възнаграждението се получава в Basic Attention Tokens (BAT). Валутата може да се употребява за поддръжка на обичан уебсайт или персона, която основава наличие, без да се постанова да поносим досадни реклами.

Имаме избор във връзка с това какъв брой реклами да виждаме. В същото време можем да блокираме тези, които източват данни за нас. Ad Blocker-а може да се съпостави с този на Firefox.

Според основателите, зареждането на уеб сайтове е „ сред 3 и 6 пъти по-бързо спрямо конкурентните браузъри “.  Успешно се пести памет и се щади батерията – както на компютър, по този начин и на мобилен телефон.

До в този момент Brave беше в бета фаза, само че след утвърждението на потребителите по света, първата постоянна версия към този момент е налична.

Програмата е основана на Chromium, което обезпечава безпрепятствено прекарване във връзка с визитата на уеб уеб сайтове.

Ако концепцията ви подхожда, може да пробвате браузъра като го изтеглите от тук.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР