Разплита се мистерията около смъртта на 24-годишната руска „Инстаграм” звезда

...
Разплита се мистерията около смъртта на 24-годишната руска „Инстаграм” звезда
Коментари Харесай

IT специалист си призна за убийството на руската моделка

Разплита се мистерията към гибелта на 24-годишната съветска „ Инстаграм” звезда – Екатерина, чието тяло беше намерено безжизнено в куфар.

Следственият комитет на Русия популяризира видео с самопризнание на мъж, който твърди, че е наръгал младата жена, тъй като „ неведнъж го оскърбявала, накърнявала половото му достолепие и принизявала финансовите му възможности”.



Мъжът от видеото твърди, че е нанесъл най-малко 5 удара с нож на Екатерина, само че се разкайвал и бил подготвен да спомага на следствието. Разказва, че убийството е станало на 26 юли.

По данни на следствения комитет обвиненият е роден през 1986 година и има правосъдно минало, написа Lenta.ru. Името му е Максим Гареев, по специалност е IT експерт.
Руска „ Инстаграм ” звезда беше открита мъртва в дома си Тялото на Екатерина Карагланова е било натикано в куфар
Междувременно в общественото пространство се появиха детайлности за това по какъв начин 24-годишната студентка по медицина и участничка в състезанието Miss Maxim 2018 си е разрешавала луксозен живот в най-луксозните хотели на Европа. Според мненията под фотосите на Семочкина (в някои медии беше обявено, че семейството ѝ е Карагланова) е имала спонсор – мъж на 52 години, който се занимава с бизнес, написа Vesti.ru

Именно с него моделката е възнамерявала да посрещне 25-ия си рожден ден – на 30 юли, в Холандия.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР