Разпити на кандидати за кметове и общински съветници текат в

...
Разпити на кандидати за кметове и общински съветници текат в
Коментари Харесай

Сигнал за купуване на гласове: Разпитват кандидати за кметове и общински съветници в Благоевград

Разпити на претенденти за кметове и общински съветници текат сега в Благоевград, заяви кореспондентът на bTV в района.

Снощи класиралият се на трето място претендент за кмет след първия тур на изборите – Андон Тодоров беше издирван от служителите на реда за разпит.
Равносметка след вота: Опашки, пазаруване на гласове и сигнали за маркиране на бюлетините във Врачанско В Северозападна България двама от досегашните кметове на огромните градове - Монтана и Враца, завоюваха безапелационно
Днес къщата на претендента за общински консултант Венцислав Сотиров-Мишката беше обградена от полиция. Кандидатът за локалната власт в Благоевград е бил разпитан в районния съд.

Снимка: btvnovinite.bg

По информация на bTV, двамата мъже са търсени от униформените във връзка със сигнал, че се занимават с пазаруване на гласове за един от двамата претенденти за кмет, които ще се явят на балотаж тази неделя.

В борба за кметския стол сили ще премерят досегашния кмет на Благоевград Атанас Камбитов и претендентът на Българска социалистическа партия Румен Томов.
Прокуратурата: ИК на Мая Манолова не е дал съответни данни за пазаруване на гласове От екипа на опозиционния кандидат-кмет желаеха прокурори и проверяващи служители на реда в ромските квартали
В дома на Сотивов не са открити пари, само че е имало други доказателства, показват от прокуратурата.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР