Разпитана е жената, която е била заедно с Петров и

...
Разпитана е жената, която е била заедно с Петров и
Коментари Харесай

Разпитана е жената, ранена при убийството срещу Петров

Разпитана е дамата, която е била дружно с Петров и е ранена при убийството му.

Това изясни шефът на Столична дирекция на вътрешните работи Любомир Николов на конференция след заседание в Министерския съвет, свикано от министър-председателя Николай Денков, с представители на Министерство на вътрешните работи и на службите за сигурност, във връзка със зачестилите тежки престъпни закононарушения в страната. 

Оръжието, с което е стреляно по Алексей Петров, е открито като диаметър, добави Николов.

Заместник основният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев съобщи, че ще се организират диалози и следващи разпити с контактите на Алексей Петров, вътрешни и интернационалните, от страна на бизнеса и политическия хайлайф, за да се открият претекстовете за закононарушението. Трябва да съберем задоволителен размер от информация и да създадем разбор, добави той.

" Нека да оставим службите и екипът, зает в следствието на това ликвидиране, да си свършат работата ", уточни вътрешният министър Калин Стоянов.

Във връзка с информация в медии за гибелта на Петър Петров, обвързван с проблема „ Осемте джуджета “, министър Стоянов сподели, че сега информацията се ревизира през консулска работа и Интерпол, като няма отговор към този момент.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР