Разпечатани са пробните кранчета на дестилационните съоръжения на Черноморско злато,

...
Разпечатани са пробните кранчета на дестилационните съоръжения на Черноморско злато,
Коментари Харесай

Разпечатани са кранчетата във винпрома в Поморие

Разпечатани са пробните кранчета на дестилационните уреди на Черноморско злато, които организация Митници запечати предходната седмица след осъществена инспекция в индустриалната база на сдружението в Поморие, оповестиха от винпрома.

Агенция Митници почела причините на Черноморско злато, че пробните кранчета са неделима част от баретката на всяка дестилационна система по отношение на софтуерните условия за работа на оборудването, както удостоверил и производителят на системите Бенковски Ко.

„Течността в упоменатите уреди не е краен артикул, подготвен за консумация, а екстракт с алкохолно наличие сред 55 и 75%. Баретките са съставка на системите и служат за осъществяване на надзор при дестилационния развой, като се регистрират алкохолният градус, температурата и вкусово-ароматните качества на творби артикул. Във всяка баретка има спиртомер за отчитане на алкохолния градус, а отвън нея термометър и експериментален кран, нужен за от време на време взимане на проби от технолога в процеса на дестилация“, обясниха от компанията.

Дружеството показало пред организация Митници нова по-детайлна софтуерна скица, на която участват и пробните кранчета.

„За да разсее всевъзможни подозрения за недобросъвестна активност, Черноморско злато внесе и предложение за слагане на бленда за понижаване на дебита им, утвърдено от организация Митници. С слагането й материалът, нужен за проба, ще изтича за повече време, само че това няма да попречва контрола върху софтуерния процес“, обясниха още от сдружението.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР