Разпадът на сглобката е факт. Всичко, което от БСП сме

...
Разпадът на сглобката е факт. Всичко, което от БСП сме
Коментари Харесай

Проф. Гечев: БСП сме единствената партия, която не поддаде и не влезе в съюз с мафията

„ Разпадът на сглобката е реалност. Всичко, което от Българска социалистическа партия сме говорили досега, за жалост, се сбъдва “.
Това съобщи EURONEWS тази заран националният представител от „ Българска социалистическа партия за България проф. Румен Гечев като обрисува настоящата обстановка по този начин:
„ Разиграва се постановката „ Многострадална Геновева “, която към този момент има продължение от Дивия запад. Там има двама каубои, които стоят един против различен и въпросът е кой ще стреля пръв. Вече имаме два изстрела,  единият изпревари, по-късно беше вторият. Остава да забележим какви ще бъдат резултатите от престрелката. И какво ще предприеме решаващият трети коубой, който ги следи – Движение за права и свободи.  Голямата покруса обаче е, че жертва на престрелката не са двамата каубои, а българския народ “, съобщи проф. Гечев.
На въпросът какво следва пред страната националният представител от Българска социалистическа партия отговори: „ Аз съм човек на науката и хубавичко логичност. Но, за мен е непостижимо да предвиждам какво ще се случи заради простата причина, че държанието на тези хора е нелогично, то всъщност е антибългарско, егоистично и е явно, че тази мъка би трябвало да се приключи “, съобщи проф. Гечев и се обърна към репортера ERONEWS:
„ Питам се, вашите сътрудници от малките екрани н Европа по какъв начин ще преведат и обяснят обстановката в България, тъй като тя не предстои на пояснение и на схващане от нашите сътрудници в Европейски Съюз и отговорни за това са от сглобката – тях не ги интересува нито България, нито евроатлантизма. Това, което ги интересува е да прикриват престъпения и да излязат сухи от водата, и да си обезпечат разделянето на плячката “, съобщи социалистът.
Проф. Гечев беше безапелационен за повтарящото се като мантра изказване, че няма потребност от избори: „ Не одобрявам като български жител някой да ми внушава има ли или няма смисъл от избори. По тази логичност дайте да забележим резултатите от социологическите организации и на никое място по света да не вършим избори “.
„ Промяна ще има, защото българският народ доста добре вижда кой го измами, по какъв начин го измами, за какво го измами и политическите измамници ще бъдат осъдени. Не може да се каже – всички са маскари. В Народното събрание има партии като Българска социалистическа партия - ние сме партията, която не поддаде и не влезе в съюз със измамниците. Ние сме поредни и ясни пред гласоподавателите и аз съм сигурен, че те ще го оценят. Нашата позиция – изрично отиваме на избори “, заключи проф. Гечев.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР