Разпадането на "Каризма" дълги години мъчи техните почитатели, а причината

...
Разпадането на "Каризма" дълги години мъчи техните почитатели, а причината
Коментари Харесай

Галка от Каризма: Миро е виновен за раздялата ни - slava.bg

Разпадането на "Каризма " дълги години мъчи техните фенове, а повода за това решение остава тайнственост. За първи път Галя си разреши да изрече на глас всичко това, което с Миро си споделили на разлъка.

"Виждах, че нещо не му е удобно и го поканих у дома да приказваме. Попитах го какво тъкмо желае. И той отговори – желая да бъда самичък. Попитах – това ли е всичко. Искаш ли да създадем два паралелни самостоятелни плана? Той повтори – желая да бъда самичък. И триумфът на „ Каризма “ не ми оказва помощ за това. Беше тъжно, само че го одобрих. Вярвам в правилото на любовта и свободата, и че в случай че обичаш някого, би трябвало да го пуснеш да бъде свободен. Ако възприятието е същинско, то намира метод да се върне при тебе. Или ще преосмислите и изградите напълно нови връзки на по-високо интелектуално равнище. Или силата на любовта ще се върне под друга форма и ще се случи нещо още по-хубаво ", споделя Галя в изявление за "Ева ".

"Ние бяхме едно. Бяхме муза един за различен. Бяхме самата муза. Беше доста мощно и красиво. Голям интервал в живота ми. Аз имам доста чисти усеща към Миро, още повече осем години по-късно, само че връзките ни бяха платонични. Човек е детайл от живота, капка от реката на мъдростта. А тя тече и всичко се трансформира ", споделя тя във връзка слуховете, че са били интимни.

"В избран интервал стремежите ни са били идентични, по-късно всеки от нас пожела да изживее другата част от палитрата от страсти. Миро искаше да бъде самичък на сцената, а аз – да пътувам и да срещна любовта си. Да бъде самичък – за какво не!? И в любовта е същото. Двама души са дружно, доколкото имат потребност един от различен. В идващ интервал може да имат потребност от нещо друго. И ти не можеш да спреш другия да се порадва на това, което му е отредено или той самичък желае да потърси. Така се усещам по отношение на Миро. Моят най-личен, съкровен и влюбчив подарък за него беше да не бъда въобще в полезрението, откакто е такава волята му, и да го оставя да бъде самичък, да има всичко за себе си напълно – сцената, страната и да бъде благополучен ", добавя певицата и най-сетне стана ясна повода за разпадането на великия дует "Каризма ", написа Телеграф.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР