Разпад на ГЕРБ няма да има, колкото и това да

...
Разпад на ГЕРБ няма да има, колкото и това да
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Разпад на ГЕРБ няма да има, протестите показват демократично управление

Разпад на ГЕРБ няма да има, колкото и това да прорукуват нашите политически съперници. Това разгласи пред Българска национална телевизия депутатът Десислава Атанасова.

По думите й, партията е постоянна. Атанасова разяснява и събраните негативи от ГЕРБ.

" ГЕРБ като ръководеща партия е правила значително неточности, въпросът е, че ние мисля на време взимаме своите поучения, постоянно когато е сложено под подозрение или личността на избран политик, или избрана политика, ние преразглеждаме своето решение по отношение на него или воденета от него политика ", сподели още Атанасова.

По думите й е обикновено партия, която е в политическия живот от 10 години да натрупа своите негативи.

Атанасова разяснява и последните промени в Изборния кодекс, като отхвърли каквато и да е опция за операция на идващите избори . По думите й е обикновено те да се организират комбинирано както до момента, а точно посредством машинно и електронно гласоподаване. Такива са били и последните локални избори.

" Ако кажем, че гласуването с хартиени бюлетини може да бъде манипулирано, за какво в столични региони, завоюваха хора от " Демократична България ", манипулирани ли са тези избори ", попита риторично Атанасова.

Тя съобщи също по този начин, че е обикновено да се усили ролята на референдумите, тъй като по този начин се дава опция на хората да вземат участие директно в ръководството на страната.

По отношение на митингите Десислава Атанасова сподели, че те демонстрират, че в страната ръководството е демократично и всеки може да излезе и да изрази своето мнение и искане.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР