Разочарованите летовници може да се сблъскат с още по-дълги опашки

...
Разочарованите летовници може да се сблъскат с още по-дълги опашки
Коментари Харесай

Закъсненията в Дувър може да са по-лоши от кошмарните 14-часови страхове, тъй като туристите избягват Обединеното кралство

Разочарованите летовници може да се сблъскат с още по-дълги опашки от опасенията в Довър тази година - като резултат интернационалните туристи към този момент заобикалят Обединеното кралство, чуха депутати.

Новият граничен надзор след Брекзит, изискващ хората да дават пръстови отпечатъци и фотоси, би трябвало да влезе в действие през октомври. По-рано този месец Общинският съвет на Ашфорд в Кент сподели, че 14-часовите опашки са „ рационален най-лош сюжет “ - само че локален водач сподели, че обстановката може да бъде още по-мрачна.

Роджър Гоф, водач на Съвета на окръг Кент, сподели на депутатите: „ Цитират се някои от цифрите, които мисля, че сте чули, към 14-часови закъснения. това не ни наподобява нереалистично. Всъщност, по някои способи, които биха могли при избрани условия да имате спомагателен утежнителен напън, може да е по-лошо. Разбира се, когато се върнем още веднъж, мисля, че е лятото на 2022 година, гледахме, мисля, че има 15 часа закъснения в този миг. "

Депутатите чуха, че предишн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР