Разочарованите фенове на германския Волфсбург планират бойкот на първите минути

...
Разочарованите фенове на германския Волфсбург планират бойкот на първите минути
Коментари Харесай

Феновете на Волфсбург планират два типа протест в съботния мач с Байерн

Разочарованите почитатели на немския Волфсбург възнамеряват протест на първите минути от мача против Байерн вкъщи в събота като митинг против слабата форма на отбора. Волфсбург, който се избави по знамение предишния сезон от изпадане и победа в плейофа за оставане против Айнтрахт Брауншвайг, тимът още веднъж е в ниските етажи. Те имат едвам една победа в последните осем мача. Сега пък са единствено с 4 точки над Майнц, който е на 16-а позиция. Също по този начин отборът отпадна и в шампионата за Купата на страната след 0:1 от Шалке'04.

Срещу Байерн надали се чакат кой знае какви чудеса, защото баварците са на върха с 18 точки задатък и в шампионата имат 14 победи от 15 срещи под управлението на Юп Хайнкес. Волфсбург е учреден в този си тип през 1945-а година, а медиите в града настояват, че Норд Курве- трибуната с ултрасите на отбора, ще остане празна в първите 19 минути и 45 секунди от мача в събота. Така те ще се опитат да покажат на играчите, че с резултатите досега не почитат историята на клуба. Протестът няма да се изчерпва с това, а те считат да останат и с тил към терена, откакто влязат на стадиона, надявайки се това да усили напрежението над треньора Мартин Шмид и над спортния шеф Олаф Ребе.

" Ние сме в сложна обстановка в класирането и мога да схвана реакцията на почитателите изцяло. Но ние имаме вяра в уменията на треньорът и хората от екипа, тъй че те са тези, които ще ни изведат от рецесията. Волфсбург несъмнено взе нов курс преди началото на сезона, съобщи президентът на клуба Тим Шумахер.
Wolfsburg fans have decided to remain silent in the first 19:45 minutes of their game against Bayern at Volkswagen Arena on Saturday protesting against their team's recent poor perfromances. [Bild] pic.twitter.com/HR85re26yf
— Bayern & Germany (@iMiaSanMia) February 14, 2018
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР