Разочарованието у Майкъл Оуен по адрес на Дейвид Бекъм след

...
Разочарованието у Майкъл Оуен по адрес на Дейвид Бекъм след
Коментари Харесай

Оуен все още страда заради постъпката на Бекъм на Мондиал 98

Разочарованието у Майкъл Оуен по адрес на Дейвид Бекъм след случката на международното състезание във Франция, към момента не е изчезнало. Носителят на Златната топка за 2001 година написа за станалото в книгата си „ Рестарт”, чиито фрагменти излизат в Mirror.

Както е известно, тогавашният полузащитник на Манчестър Юнайтед си изкара малоумен и непотребен червен картон, откакто до момента в който лежи на земята, срита с крайник Диего Симеоне. Инцидентът се разигра през второто полувреме на 1/8-финала сред Англия и Аржентина през 1998 година.

Въпреки че удържат равенството 2-2, островитяните в последна сметка губят с 4-3 след осъществяване на дузпи. Бившият нападател на Ливърпул остава наскърбен от дейностите на сънародника си, въпреки да признава, че ударът не е заслужавал червен картон.

„ Сритването му бе толкоз детинско и излишно. Хората ще кажат, че е просто неточност, само че считам че в случай че искаш да спечелиш международно състезание, не може да си позволиш да допускаш грешки”, стартира той.

„ Това, което мога да кажа е, че до момента в който заставам тук и пиша тази книга, съзнавам какъв късметлия е един състезател да взе участие на мондиал и ще излъжа, в случай че кажа, че това което Дейвид стори в този ден, не е подвело всеки един от тима на Англия”, продължава описа си Оуен.

„ Заслужаваше ли обидите, които получи от пресата по-късно? Категорично не. Какво, хората би трябвало да виждат по какъв начин се срутва нечия известност ли? Но Дейвид ни подведе и към момента изпитвам известно възмущение”, приключи някогашният стрелец на Ливърпул.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР