Разочарованието от пропадането на референдума е основната ми мотивация да

...
Разочарованието от пропадането на референдума е основната ми мотивация да
Коментари Харесай

Станислав Стоянов: Възраждане ще внесе петиция в ЕП за запазване на българския лев

Разочарованието от пропадането на референдума е главната ми мотивация да се кандидатирам за евродепутат. Първата ни самодейност би била внасяне на петиция в Екологичен потенциал. Искаме да забележим по какъв начин евроинституциите гледат на пропадането на общонационалното допитване за опазване на българския лев.

Това сподели в студиото на " Офанзива с Любо Огнянов " по Нова нюз лидерът на листата за европейските избори на " Възраждане " Станислав Стоянов.

По думите му Европейски Съюз има доста проблеми, които не желае да реши. " Сред тях са спора в Украйна и незаконната миграция, зелената договорка и икономическата криза. Еврозоната е недомислен план. Европа не предлага решения за войната в Украйна, с изключение на оръжия, а би трябвало да се употребява дипломацията, с цел да се помогне. Киев има своята роля, с цел да стартира този спор, не мога да ги оневиня ", съобщи той.

Според него в Екологичен потенциал " Възраждане " ще търси партньорство с всички партии, без значение от възгледите им, в случай че имат общи допирни точки по някои тематики. " Ако Европейски Съюз отхвърля да се промени и България не откри по-добра реализация, остава хипотезата да допитаме народа дали желаеме да останем част от Съюза. Проблемите на България нямат чуваемост в Европейски Съюз ", счита Стоянов.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР