Разочарование от шестото място в скока на височина на световното

...
Разочарование от шестото място в скока на височина на световното
Коментари Харесай

Мирела Демирева остана недоволна от шестото място в Бирмингам


Разочарование от шестото място в скока на височина на международното в зала в Бирмингам изрази Мирела Демирева след финала. Тази вечер тя зае тази позиция с превъзмогване от пърия опит на 184 см, и от третия 189 см.

" Разочарована съм. Резултатът ми е извънредно слаб. Знам, че съм подготвена, само че през днешния ден не съумях да се осъществявам. Все още работя върху разбега си, само че това не е опрощение. В последна сметка за мен е значимо, че съм здрава. Зимата не беше огромната ми цел. Въпреки това си направих персонално достижение ", разяснява след финала Мирела Демирева.

Шампионка с 201 см стана рускинята Мария Ласицкене, която тук дружно с останалите си сънародници се състезава под безпристрастен байрак. След като стана първа тя опита да преодолее 207 см и да усъвършенства върха на международните шампионати в зала на Стефка Костадинова от 205 см от Индианаполис 1987 година И в трите опита обаче Ласицкене бе надалеч от триумфа.

При мъжете купата завоюва Даниел Лисенко (Неутрални атлети) с 236 см. Среброто остана за огромната звезда в последните години Мутаз Баршим (Катар) с 233 см. Тихомир

Иванов зае девето място с 220 см. Той ги преодоля от третия опит. На 225 той обаче не съумя и по този начин приключи девети.

" Зле мина надпреварата. Дойдох с покана тук в Бирмингам. Като цяло през целия сезон не планирах да вземам участие на международното в зала. На националното състезание реализирах 228 см, само че тогава бях събрал доста упоритост още веднъж да скачам след травмата в Лондон на международното. Просто там ми е получи всичко както би трябвало. Иначе подготвителния резултат тази зима ми е 220 см ", разяснява Иванов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР