Разочарован съм не в личен план, а за страната. Това

...
Разочарован съм не в личен план, а за страната. Това
Коментари Харесай

Пламен Николов: Разочарован съм не в личен план, а за страната

Разочарован съм не в персонален проект, а за страната. Това разяснява пред публицисти, който отдръпна номинацията си за министър-председател в проектокабинета, излъчен с мандат на " ИТН ". По-рано през днешния ден стана ясно, че той е подал в деловодството на Народното събрание писмо, с което отдръпва единодушието си да бъде номиниран за министър-председател.

" Разочаровахме хората, че не можахме да изпълним концепцията да създадем единство, както е написано на тази постройка, тъкмо когато е най-нужно на нашата страна ", разяснява Николов, представен от. По думите му остават неизпълнени и декларираните първи цели, свързани с Плана за възобновяване и резистентност, ограниченията против Коронавирус рецесията и приемането на новата бюджетна рамка.
 Номинираният за министър председател Пламен Николов разгласи, че отдръпва кандидатурата си Номинираният за министър председател Пламен Николов разгласи, че отдръпва кандидатурата си
Номинираният за министър-председател от " ИТН " Пламен Николов ще отдръпна кандидатурата си с волеизявление на следващия ден. Това предав...

Относно противоречивата фигура на оферти за вицепремиер и министър на вътрешните работи Петър Илиев, Николов сподели, че не би могъл да разяснява. Според него номинацията на Илиев не е съществена причина за неналичието на поддръжка от страна на " Демократична България " и " Изправи се. БГ! Ние идваме! ". На въпрос, какво следва оттук насетне за страната, Пламен Николов отговори: " Избори до дупка ". Той добави, че това, което го тормози е, че по този начин ще разочароват хората с държанието си, както и всички български гласоподаватели, само че въпреки това това ще консолидира техните гласоподаватели.

Николов бе безапелационен, че от Има Такъв Народ са положили всички старания, с цел да има държавно управление. " Направихме всички експертни срещи, направихме даже невъзможното, постигнахме взаимни отстъпки по политики, където не сме мислили, че това е допустимо ", разяснява той. В персонално качество Николов също съобщи, че е направил всичко, което е зависело от него.

Мика Зайкова, която като най-възрастен депутат откри 46-ото Народно събрание съобщи пред медиите, че доста желае да има държавно управление. Тя бе безапелационна, че съжалява за пропуснатия късмет в този момент с първия мандат да бъде осъществено държавно управление. " Аз не мога да схвана, откакто сме се разбрали по цели, по политики и Исус Христос да бяхме предложили за министър отново щяха да му намерят махна ", разяснява тя. " Не ми харесва такова нещо, аз съм пристигнала тук да работя за България и знам защо съм се заклела, но някои май са го не запомнили ", сподели тя.

Пламен Данаилов, също народен представител от Има Такъв Народ, бе безапелационен, че всички парламентарни партии, с които са водили договаряния - Демократична България, ИБГНИ и Българска социалистическа партия са получили подписана декларация, в която са написани всички цели, които са били разисквани. " Оттук нататък следва конституционната процедура, до каква степен ще стигнем, ще забележим, има огромна възможност да отидем на трети предварителни избори за парламент ", добави депутатът.
 Депутат от Българска социалистическа партия обясни обстоятелствата досега против претендента за министър председател Пламен Николов Депутат от Българска социалистическа партия обясни обстоятелствата досега против претендента за министър председател Пламен Николов
Днес " Демократична България " и Българска социалистическа партия вземат решение дали да поддържат кабинета на " ИТН ". Политическите пристрастености ескалираха съществено с...

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР