Разнородната система от правила за безопасност, отнасяща се до масивни

...
Разнородната система от правила за безопасност, отнасяща се до масивни
Коментари Харесай

Разнообразните международни разпоредби управляват товарни кораби като този, който събори моста в Балтимор

Разнородната система от правила за сигурност, отнасяща се до солидни товарни кораби като този, който събори огромен мост в Балтимор тази седмица, може да разреши на превозвачите на товари да заобиколят надзора, споделят критиците, трансформирайки морското мореплаване в това, което един специалист назова „ най-слабото звено в транспортната система “.

Хилядите контейнерни кораби, които транспортират повече от 80% от всички артикули, движени по света, се ръководят от открити правила от Международната морска организация в Лондон, които се ползват от другите страни, където са основани корабите и пристанищата по света. И доста кораби плават под знамената на по този начин наречените комфортни страни, които оферират евтини регистрационни такси и данъчни облекчения, само че може да нямат постоянен контрол.

„ Няма постоянна инфраструктура за сигурност в мореплаването, “ сподели Джим Хол, който управлява Националния съвет за сигурност на превоза от 1994 до 2001 година „ И липсва съответен контрол върху това, ко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР