Разнопосочни са оценките на българските политици за историческото посещение на

...
Разнопосочни са оценките на българските политици за историческото посещение на
Коментари Харесай

Върнахме ли се на политическата карта на Европа след посещението на Зеленски?

Разнопосочни са оценките на българските политици за историческото посещаване на украинския президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога в България.

Според евродепутатите Радан Кънев  Радан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 година в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и (ЕНП/ДБ) и (ЕНП/ГЕРБ) България си е върнала „ достойната позиция “, обявиха те в ефира на бТВ.

„ България от извънредно изолирана в границите на Европейски Съюз през последните години страна, се трансформира в едно от страните, към която са обърнати най-вече погледи. Това, което ме втрещява обаче е съществуването на една дребна, само че безпределно гласовита група хора, за които това е голям проблем “, разяснява Радан Кънев  Радан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 година в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и.

И съгласно България е била в политическа изолираност. „ Щастлив съм, че България се върна на политическата карта на Европа и на света с доста ясна позиция – не прикрито, не посредством медиатори – най-сетне имаме почтено позиция, каквато ние в ГЕРБ имахме през цялото време на тази война, която водят Путин и режимът в Кремъл против суверенна Украйна “, съобщи Ковачев.

Според социалиста Петър Витанов  Петър Витанов Петър Витанов е роден на 18 април 1982 година в Сливен. Завършва Английската гимназия в София. Владее (БСП/ПЕС) България се е „ препозиционирала “ от поумерена в по-крайна група в Европейски Съюз и НАТО.

„ Това, което се промени, е препозиционирането на България – от една група в границите на Европейски Съюз и НАТО, по-умерената група, тези, които смятат, че решението би трябвало да бъде политическо – Германия, Франция, Турция, в една по-крайна група, които виждат военното решение – Полша и Прибалтика. Това се случи. Сякаш към този момент българската външна политика не се прави в Министерството на външните работи, а в Министерството на защитата “, счита Витанов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР