Разнообразието в контекста на Kaufland България има повече от едно

...
Разнообразието в контекста на Kaufland България има повече от едно
Коментари Харесай

Kaufland България - разнообразието, което предлагаме

Разнообразието в подтекста на Kaufland България има повече от едно значение. Преди всичко това е един от правилата, които управляват работата на компанията и я вършат желан сътрудник в всекидневието на хиляди български фамилии. Това е и посоката, която Kaufland следва и като един от най-големите и надеждни работодатели у нас. Освен обвързване към клиентите разнообразието е и съществена съставка от формулата за триумф - екипа на Kaufland България.

Kaufland България има екип от близо 6800 души, чиято мотивация, уместност, успеваемост и ангажираност трансформират компанията в безспорния избор на българския консуматор и водач на пазара на бързооборотни артикули у нас.

" Тайната да си водач се крие в качествения и предан екип. В Kaufland България по-голямата част от управителния състав е с компанията през цялото време през 2006 година Това освен акцентира полезностите и експертизата на чиновниците ни, само че и ни затвърждава като благонадежден и постоянен шеф, който дава отлични благоприятни условия за развиване ", разяснява Димитър Спасов, изпълнителен шеф на " Кауфланд България " ЕООД енд Ко КД.

Да бъдеш водач

Възможностите за кариерно развиване в компанията са многообразни и ориентирани освен към начинаещи или одобрени експерти, само че и към възпитаници, студенти и абитуриенти. По този метод Kaufland България обезпечава освен отличен старт в кариерата, само че и профилиране и рационализиране на бъдещи експерти в областта на бързооборотните артикули. А преимуществото да бъдеш част от екипа на водача в своята сфера е добавена стойност, която разрешава да черпиш от опита на най-хубавите.

Kaufland България дава разнородни благоприятни условия и вълнуващо поле за изява, което се развива самостоятелно по отношение на персоналните упоритости и гении. Стартът в една област не лимитира опциите за развиване и в други, като по този метод се предизвиква освен разбирането на процесите в компанията, само че и работата в екип.

Успехът е резултат от напъните на целия екип

Екипът е повода всеки ден хиляди хора да избират Kaufland за свое желано място за извършване на покупки. Зад триумфа обаче стоят ежедневните старания на близо 6800 потвърдени експерти. Всеки от тях има своята тъкмо избрана роля - от договарянето на стоките и асортимента, през доставките и разпределението в модерната логистична база в село Стряма, Пловдивско, до продажбата във всеки един от 58-те хипермаркета в цялата страна. Възможностите за включване в екипа са многочислени и може да стартират още от гимназията с помощта на дуалното образование. Стажовете или кариерният старт непосредствено след довеждане докрай на образованието също са отлична опция за младите експерти, които желаят освен да бъдат част от триумфа, само че и да способстват за неговото реализиране.

Всеки искащ да стане част от сполучливия и непрекъснато възходящ екип на Kaufland България може да следи настоящите благоприятни условия за кариерно развиване в кариерния уебсайт на компанията kariera.kaufland.bg, както и на страницата на веригата в LinkedIN.       
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР