Разнообразието е хубаво нещо. Мисионерската поза, колкото и да е

...
Разнообразието е хубаво нещо. Мисионерската поза, колкото и да е
Коментари Харесай

Какво е секс люлка и как се използва?

Разнообразието е хубаво нещо. Мисионерската поза, колкото и да е добра, рано или късно омръзва. Както и леглото. За по-широко скроените мозъци trafficnews.bg предлага секс люлката. Първоначално самото комбиниране на двете думи в едно изречение звучи налудничаво, само че е един от най-лесните и налични секс атрибути, които ще изстрелят еротичните ви занимания непосредствено в космоса.
Какво е секс люлка?
Представете си общоприета детска люлка, единствено че с повече въжета и каишки. Тя ще улесни придвижванията ви и внесе напълно ново чувство в половия ви живот. Има вариации и за разнообразни пози, от които да избирате съгласно вашите желания. Секс люлка може да намерите в множеството секс шопове, като разновидностите са няколко. Може да има лична стойка или да се окачва на тавана или на касата на вратата, да вземем за пример. Единственото условие е да е добре закрепена. Логично, нали!?
Как се употребява секс люлката?
Сексуалното люшкане е нещо, което може да ви изведе до нови върхове на възбуденост. Позите си съвсем идентични като тези, които практикувате всякога в леглото си, да вземем за пример, само че с тази разлика, че висите във въздуха. Представете си да вършиме секс върху хамак, като люлеенето в допълнение спомага за половото ви наслаждение и дълбокото навлизане. Секс люлката е нещо, което може да ви помогне да експериментирате с придвижвания и пози, които са непостижими за осъществяване върху леглото. Има и детайл на завръзване, което пък прави секс люлките идеална част от BDSM секса. Изглежда изтощително цялото това висене, само че в действителност секс люлките са направени по този начин, че да имате няколко опорни точки, тъй че да се чувствате изцяло комфортно и без ненужно напрежение да се отпуснете във въздуха.

По-трудно и смущаващо е качването на секс люлка. Ето за какво секс люлката е по-скоро играчка за двойки със постоянна връзка и взаимно доверие, с цел да не се чувствате обезпокоени от акробатичните номера, които вършиме, с цел да се закачите на люлката.

И още нещо…

Можете да добавите общоприетите играчки, които употребявате (ако употребявате такива), за повече наслаждение. Било то вибратор, свещи или каквото предпочитате. Това ще подсигурява едно напълно ново полово премеждие.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР