Разногласията са често срещани във всяка връзка и единият партньор

...
Разногласията са често срещани във всяка връзка и единият партньор
Коментари Харесай

Зодиите, които се преструват на ядосани, за да привлекат вниманието на партньора си

Разногласията са постоянно срещани във всяка връзка и единият сътрудник да бъде сърдит не е нещо извънредно. В множеството случаи при кавгата сред съпрузите има здравословна доза спор, сълзи или отчаяние преди помиряването. Въпреки това, има моменти, когато избрани разногласия не пораждат органично, а са създадени от единият във връзката. Това се прави, когато той собствен личен скришен претекст да се преструва на сърдит. Понякога това става, когато този вид хора желаят да привлекат вниманието на колегата си.

В доста връзки единият се усеща уединен. Това може да е заради доста задължения в работата, задължения с децата или рутинните проблеми. Ето за какво някои хора сами  провокират скандал, с цел да накарат индивида до тях да им обърне внимание. Тази податливост ненапълно зависи и от зодиакалния знак.

Вижте кои са зодиите, които се преструват на ядосани, единствено с цел да привлекат вниманието на колегата си:

Стрелец

Някои зодиакални знаци като Стрелец имат лимитирано схващане за нуждата от граници и персонално пространство. Така че, когато техният сътрудник е ангажиран с работа или щастливо превърта през телефона си, те се усещат подценени. Част от казуса е фактът, че Стрелецът счита, че техният сътрудник е виновен за тяхното благополучие във връзката. Така че, когато се почувстват неудовлетворени, те провокират спор или лъжливо декларират, че са ядосани. По този метод те желаят да привлекат вниманието на колегата  си. За тях е немислимо компютърът или тв приемника вкъщи да получават повече внимание от тях самите. Те ще дадат началото на сериозен спор с концепцията, че това би трябвало да спре.

Рак

Ракът може да бъде много прилепващ сътрудник в връзките, защото той има релативно по-ниско самочувствие. Така че визията на любовника им в здравословна атмосфера с други другари може да провокира проблеми за Рака. Поради това те стартират да предизвикват малко драма, с цел да ангажират интереса му. Ракът нормално прави това по почтен метод, което евентуално е повода техният сътрудник да им прости за експлоадирането в множеството случаи. Никога не се стига до сериозен скандал. В множеството случаи нещата завършват с отправянето на няколко забележки, че скучаят и имат потребност от вниманието на техния мъж.

Скорпион

Тактиката на Скорпиона е надалеч по-неприятна от другите зодии, които жадуват да привлекат вниманието на колегата си. Има моменти, когато тези хора виждат, че приятелят им има проекти със свои близки или че наподобяват разчувствани от идно пътешестване. Това кара Скорпионите мощно да ревнуват, тъй като те желаят половинката си единствено за себе си. След това се преструват на раздразнителни, до момента в който гаджето им не анулира проектите си и успокои смутения Скорпион. Това може да провокира напрежение във връзката, в случай че нещата стартират да се случват прекомерно постоянно. След десетото анулирано събитие, тъй като сътрудникът им желае цялото внимание за себе си, сътрудниците им ще се усетят, че тук става нещо. Хубаво е те да проведат сериозен диалог със своето гадже Скорпион. В противоположен случай може да се стигне до по-сериозен скандал, както и до разлъка. Ето за какво този способ не е най-успешният вероятен хората да привлекат вниманието на колегата. Ако един човек обича половинката си, то той от време на време би му дал пространство да прави нещо друго и без нея. Уважавайте това тяхно право, с цел да имате щастлива връзка.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР