Разногласията около икономическата политика на Европейския съюз спрямо пандемията от

...
Разногласията около икономическата политика на Европейския съюз спрямо пандемията от
Коментари Харесай

Еврокомисар: Има опасност европейският проект да умре

Разногласията към икономическата политика на Европейския съюз по отношение на пандемията от новия ковид могат да доведат до края на европейския план. „ Има заплаха европейският план да почине “, съобщи европейският комисар по стопанската система Паоло Джентилони пред италианското Radio Capital, представено от „ Фокус “.

„ Ясно е, че в случай че вместо икономическите разлики сред европейските страни да се свият в лицето на тази рецесия, те се усилват... ще бъде доста мъчно да се избави европейският план “, предизвести комисарят, като добави, че „ без Берлин не може да бъде реализиран компромис “.
Председателят на Европейска комисия порица страните, които при започване на епидемията са показали нарцисизъм Екологичен потенциал разиска ограниченията за секване на епидемията от COVID-19
В четвъртък Германия и други северноевропейски страни-членки на Европейски Съюз отхвърлиха предложение на девет страни, в това число Италия, Испания и Франция, за основаване на механизма на така наречен „ коронаоблигации “.

Те би трябвало да бъдат издавани на името на еврозоната като цяло и в действителност ще доведат до събиране на задълженията сред държавите-членки на зоната за единна валута - от дълго време открита алена линия в Берлин.
Европейска комисия финансира с 80 млн. евро компания за производството на ваксина против COVID-19 CureVac към този момент е създала технология, чака се първите проби да са през юни
„ Нуждаем се от нов инструмент за гаранции на безработните, проект за поддръжка на бизнеса и се нуждаем от модел за развиване на „ Зелената договорка “, с цел да не бъдем забравени “, акцентира Джентилони, като добави, че единственият метод да бъдат финансирани тези цели е да бъдат издадени облигации.
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 354 8 8 15 Света 735015 12656 34804 156122 Заразени* Нови Починали България 354 8 8 Света 735015 12656 34804
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР