Размяната на бебетата не е станала при раждането, а при

...
Размяната на бебетата не е станала при раждането, а при
Коментари Харесай

Директорът на болница „Шейново”: Няма умисъл в смяната на бебетата, виновникът е един

Размяната на бебетата не е станала при раждането, а при първото предаване на бебетата на майките, това сподели пред медиите доктор Румен Велев, изпълнителен шеф на болница „ Шейново ”. Той изясни, че казусът е резултат от поредност от нелепи случайности и най-вероятно грешката е на един човек. Д-р Велев съобщи, че виновният ще бъде осъден. Той беше безапелационен, че в тази ситуация няма предумисъл.

Заедно с това доктор Велев изясни, че има смущаващи моменти в обстановката, като да вземем за пример, че майката, която се е усъмнила в това, че не гледа своето бебе, се е забавила с месеци. Въпрос на юридическа процедура е децата да бъдат разменени, разяснява шефът на „ Шейново ”.

Д-р Велев съобщи също, че в случай че би трябвало ще подаде оставка. Той посочи, че информацията за случая е изтекла 8 дни откакто е уведомил полицията за него. Според шефа, разгласяването на размяната е нарушила персоналните данни на децата и родителите. Той сподели, че знае по какъв начин евентуално се е стигнало до това случая да стане обществен. Д-р Велев добави, че не може да каже всичко, тъй като тече досъдебно произвеждане.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР