Размяна на реплики белязаха заседанието в апелативния спецсъд за мярката

...
Размяна на реплики белязаха заседанието в апелативния спецсъд за мярката
Коментари Харесай

Адвокат към съдия Галя Георгиева: Вие сте носител на прокурорска награда. Тя: 200 лв. глоба

Размяна на реплики белязаха съвещанието в апелативния спецсъд за мярката за неотклонение на сина на Маринела и Ветко Арабаджиеви - Вълчо. Адвокат Илиян Василев, който пази 22-годишния юноша, възкликна против арбитър Галя Георгиева, която е ръководител на тричелния състав, с думите: " Виждам, че предостатъчно се раздвижихте ". Репликата му бе изведнъж по средата на дългата му защитната защита.

Галя Георгиева го предизвести да не насочва неточни нападки против прокуратурата и да не се занимава с личността на ръководителя на правосъдния състав. " Тогава напряко ме глобете ", отговори Василев и попита за какво се разпознава с прокуратурата, като акцентира, че знае, че съдийката е " притежател на прокурорската премия " Джовани Фалконе ".

Заради тези реплики с саркастичен привкус се наложи арбитър Георгиева да го санкции с 200 лв.. " Не знам дали ще ми стигнат средствата да довърша пледоарията си ", отбрани се Василев.

Георгиева го предложения да продължи със отбраната си. По-късно магистратите би трябвало да решат дали Вълчо Арабаджиев би трябвало да остане в ареста по обвиняването му за пране на пари.

В началото на съвещанието трима движимости лица отпред със зам. шефа на " Пирогов " - проф. Николай Габровски дадоха умозаключение пред съда, че Арабаджиев е изцяло здрав и може да остане зад решетките.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР