Размяна на любезности, но никакъв конкретен резултат. Така може да

...
Размяна на любезности, но никакъв конкретен резултат. Така може да
Коментари Харесай

Пълен провал бе срещата между Тръмп и Ердоган

Размяна на любезности, само че никакъв съответен резултат. Така може да бъде разказана срещата сред президентите на Съединени американски щати и Турция Доналд Тръмп и Реджеп Ердоган, която се организира във Вашингтон.

Двамата водачи са разискали редица значими тематики, само че не са постигнали съответен резултат по нито една от тематиките, съобщи „ Хюриет дейли нюз “. Последната аудиенция на Ердоган във Вашингтон беше през 2017 година.

Срещата при закрити врата сред двамата продължи близо 65 минути. Тръмп сподели, че Турция е стратегически сътрудник на Съединени американски щати и уточни, че е „ огромен почитател на президента (Ердоган) “. Турският президент обаче не е бил изключително другарски надъхан към Тръмп. Ердоган е върнал на американския президент заплашителното писмо, което получи преди старта на военната интервенция в Северна Сирия. Турция още веднъж е поискала от Съединени американски щати изгонването на проповедника Фетхуллах Гюлен (обвинен за организирането на преврата), само че няма информация да е получила позитивен отговор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР