Размирици в град Гълъбово през изминалата нощ предизвикаха намеса на

...
Размирици в град Гълъбово през изминалата нощ предизвикаха намеса на
Коментари Харесай

Жандармерия в Гълъбово заради обсада на полицейския участък

Размирици в град Гълъбово през миналата нощ провокираха интервенция на специфичните елементи на жандарменията в обитаемото място.
Оказва се, че постройката на полицейския сектор в Гълбово е била обсадена от роми, а повода за това е реакцията на полицейски патрул, който бил изпратен на повикване поради несъразмерен звук в ромската махала в града. Според информация на Българска национална телевизия при визитата в махалата полицейската кола била потрошена от празнуващите, които също по този начин отказали да покажат документите си на проверяващите.
Първоначално са задържани двама души поради нападателно държание. Минути откакто арестуваните са били отведени в локалната полиция, ръководството било обсадено от роми, които носели брадви, мотики и столове. Спешно били извикани елементи на жандармерията от Пловдив, които овладели обстановката. Последвали арести на още петима души.
Градът е под блокада, на всички входове и изходи има служители на реда. Няма данни за ранени или потърпевши, прецизира bTV.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР