Разминаването в очакванията и резултатите в столичния ремонт на ул.

...
Разминаването в очакванията и резултатите в столичния ремонт на ул.
Коментари Харесай

Дончо Барбалов: Работата по ремонта на Граф Игнатиев бе подценена

Разминаването в упованията и резултатите в столичния ремонт на ул. "Граф Игнатиев " се дължи на подценяване на работата, която трябваше да се свърши. Това съобщи в изявление ''Фокус'' заместник-кметът по направление ''Финанси и стопанска дейност'' на Столична община Дончо Барбалов.

Той изясни, че в последните седмици и месеци се следи възстановяване в работния развой и изрази вяра финалът на плана да е позитивен.

,,Има няколко неща, които би трябвало да се докладът при този план. Това е огромен урок за всички нас. От една страна доста време лиши подготовката, утвърждението на плана и неговото осъществяване. Това, което беше проектирано и това, което се извършва, не беше във фокуса на публичното внимание през целия интервал и някои от плановите решения се оказаха непредвидени за всички. Това бе и едно от провокациите. Неслучайно в този момент се наложи и препроектиране на пространството към храм-паметника ''Свети Александър Невски''. Забележимо е, че това, което към този момент се извършва, е доста по-близо до обичайна визия на тези градски места'', разяснява той.

Дончо Барбалов уточни още, че неприятните поправки са добър урок за това че не би трябвало да се вършат огромни промени на знакови за града места.

,,Над 442 хиляди лева са глобите единствено за зона две. За зона четири на този стадий няма наложени наказания. За централната градска част на София до този миг с Данък добавена стойност са изплатени 6,7 млн. лева за зона две 9,1 млн. лева,а за зона четири близо 4 млн. лева Общата сума за ремонта на централната градска част до този миг е 21, 7 млн. лева.'', посочи зам.-кметът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР