Размерът от на всички български пенсионери, няма да участва в

...
Размерът от на всички български пенсионери, няма да участва в
Коментари Харесай

Гълъб Донев: Добавката от 50 лв. не участва при критериите за енергийно подпомагане

Размерът от на всички български пенсионери, няма да взе участие в установяване на допустимостта за енергийно подкрепяне.

Това сподели в отговор на въпрос на БГНЕС служебният вицепремиер и министър на труда и обществената политика. Той разяснява думи на омбудсмана, която разгласи, че поради добавката от 50 лева остават без право на този тип помощ, защото надвишават условието за приход.
 Гълъб Донев: Внасяме два разновидността за повишение на пенсиите Гълъб Донев: Внасяме два разновидността за повишение на пенсиите
Два разновидността за нарастване на пенсиите ще внесе служебният кабинет в новия парламент. Това разгласи пред публицисти служебният вицепремиер...

Донев увери, че нито един човек, който е получавал през предишния отоплителен сезон енергийни помощи няма да бъде лишен, а в противен случай броят на лицата, получаващи енергийно подкрепяне ще нарасне и те ще бъдат към 230 000.

„ Цената на повишаване на електрическата енергия и парното е калкулирана в новия размер на месечната помощ за енергийно подкрепяне. С близо 5,6% ще нарасне енергийната помощ месечно. Размерът от 50 лева, който се доплаща към пенсиите на всички български пенсионери няма да взе участие в установяване на допустимостта за енергийно подкрепяне “, съобщи той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР