Размерът на щетите е колосален, заяви шефът на украинската енергийна

...
Размерът на щетите е колосален, заяви шефът на украинската енергийна
Коментари Харесай

Всички тецове и вецове в Украйна са поразени от руски удари

Размерът на вредите е грамаден, съобщи шефът на украинската енергийна мрежа

В резултат на масираните набези на съветските войски против енергийната инфраструктура в Украйна на практика няма невредими топло- и водноелектрически централи, заяви през днешния ден ръководителят на компанията оператор на украинската енергийна мрежа " Укренерго " Володимир Кудрицки, представен от организация Укринформ и Българска телеграфна агенция.

След офанзивата против енергийната ни система на 15 ноември в Украйна на процедура не останаха невредими топло- и водноелектрически централи. За да добиете визия за мащаба на тези офанзиви, в действителност всички Топлоелектрическа централа и Водноелектрическа централа, в случай че приказваме за огромните централи, бяха развалени от ракетни удари, сподели той на брифинг.

Освен това съвсем не останаха неповредени основни подстанции на " Укренерго ", добави Кудрицки и добави, че на процедура всички значими подстанции са били изумени по няколко пъти. " Размерът на вредите е грамаден ", акцентира той.

Въпреки това по думите на Кудрицки с помощта на ремонтни действия от събота насам системата е била нормализирана, отбелязва ДПА. Сега прекъсването на тока се прави главно по график и съвсем няма незабавни прекъсвания.

Русия нахлу в Украйна преди съвсем девет месеца. След обилни неуспехи на фронта Москва стартира да организира целенасочени офанзиви против енергийната мрежа на страната, напомня ДПА.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР