Размерът на лабията няма общо със сексуалната активност. Този мит е

...
Размерът на лабията няма общо със сексуалната активност.
Този мит е
Коментари Харесай

Митовете и истината за размера на срамните устни

Размерът на лабията няма общо със половата интензивност.
Този мит е необятно публикуван, най-много в разрастващите се и по-консервативни страни.

Какво гласи митът?
Много хора неправилно имат вяра, че в случай че срамните устни (лабията) са прибрани, това е симптом за непорочност или “запазеност ”; А тези, които излизат на открито, са станали по този начин от правене на секс. По една или друга причина, в някои общества девствеността или броят на сътрудниците е от голяма важност и тази анатомична специфичност вгорчава живота на доста дами.

Защо не е по този начин?
На първо време - тъй като външният тип на женската вулва се дефинира по рождение. Както пенисите и тестисите имат разнообразни форми, цветове и размери по рождение, по този начин и вулвите имат разнообразни форми, цветове и размери по рождение.
Второ - човешкото тяло е жива и доста адаптивна материя. Не е хартия, че да се смачка, не е пластмаса, че да се счупи. Вагините (и всичко във, отвън и към тях) са устроени да трансформират и възстановяват размера си - по време на месечния цикъл на дамата, по време на секс и най-много и най-драстично, когато би трябвало да раждат. Казано другояче - сексът не е изключително предизвикателство за тях.
Отпускане може да има с напредването на възрастта, само че това е обикновено за телата и на дамите, и на мъжете. Да, с времето всичко увисва, тъй като кожата губи еластичността си. Но сексът? Той не " поврежда " тялото.
Това недоумение на женската анатомия разкрива както вкоренените обществени предубеждения към вулвата, по този начин и странното разбиране, че гениталиите на дамата са предмет, който може да бъде употребен и “повреден ”. Около 56% от дамите имат лабия, която се демонстрира на открито. Всички те знаят, че тя постоянно е била такава, даже когато са били девствени. Дори преди въобще да знаят какво е секс.
Би било необичайно да считаме, че огромните пениси в никакъв случай не са били употребявани, а по-малките са се изтъркали от секс. Те са такива, каквито са. Така е и при лабията. Размерът и цветът ѝ се “пада ” по рождение. И всички комбинации са прелестни. Обичайте си ги.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР