Размених пет хиляди бебета и разбих пет хиляди брака! Това скандално

...
Размених пет хиляди бебета и разбих пет хиляди брака!
Това скандално
Коментари Харесай

Медицинска сестра призна, че е разменила 5000 бебета и разбила 5000 брака

Размених пет хиляди бебета и разруших пет хиляди брака!
Това скандално самопризнание прави здравна сестра.
В продължение на 12 години Елизабет Мвева се труди в родилното поделение в столицата на Замбия Лусака. През ръцете й минават хиляди малчугани.
Черната жена в бяла престилка разменя новородените на общо съображение, без да има рационална причина или изгода.
Няколко десетки фамилии схващат истината с помощта на ДНК проби.
„ Много родители се разведоха, откакто схванаха, че децата им в действителност не са техни “, прибавя чудовището Мвева.

Кошмарната правосъдна система в Замбия разрешава на дамата да се измъкне безнаказано, написа в. „ България през днешния ден “.
По време на цялата ѝ „ кариера “ не ѝ търси сметка.
Елизабет Мвева взема решение да разкрие всички осъществени мръсотии едвам на смъртния си одър. Жената страда от рак в финален етап и няма късмет да оживее. По тази причина няма и заплаха да бъде наказана.
„ Не знам за какво направих всичко това, не съм взела пари от никого “. Според личните ѝ думи признанинието ѝ идва в последния стадий от живота ѝ, тъй като „ не желае да отиде в пъкъла “.

Преди няколко години у нас имаше случай, при който две майки едвам не размениха бебетата си вечно. Разбира се, този случай няма нищо общо с ужасяващата история на Елизабет Мвева, само че въпреки всичко взехме решение да го напомним:
Случаят се развива в болничното заведение в Горна Оряховица.
В злощастния ден имало пет родилки, които напускали отделението,
а огромният брой деца е основал блъсканица, при която били комплицирани две момиченца, които пристигнали на бял свят преди няколко дни. Потърпевши били майките Бояна Иванова от горнооряховското село Първомайци и Вероника Лазарова от Елена.

„ Размяната е станала още при утринното хранене. Децата са в обособена зала и са ми донесли другото дете. Кърмила съм непознато бебе. После го облякоха и си тръгнахме. На средата на пътя ми се обадиха от болничното заведение и ми споделиха, че е станала неточност и би трябвало незабавно да се върнем “, описа пред „ Труд “ 31-годишната Бояна Иванова.
Тя добави, че когато се появила в болничното заведение, другата родилка била изпаднала в потрес. Всъщност Вероника Лазарова забелязала, че номерът на ръчичката на бебето, което й дали, е различен.
И си помислила дали момиченцето не е нейната Виктория.

„ Медиците се пробваха мен да изкарат отговорна за случилото се. Още като ме видяха, започнаха да ми се карат: „ Къде гледаш, че не си забелязала размяната и отнесе непознато дете? Толкова ли не можеш да си разпознаеш бебето? “. После взех моята Михаела и с околните ми огорчени напуснахме болничното заведение “, показа Иванова.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР