Разложкият районен съд за трети път отложи делото срещу актьора

...
Разложкият районен съд за трети път отложи делото срещу актьора
Коментари Харесай

Отново отложиха делото срещу Явор Бахаров

Разложкият областен съд за трети път отсрочи делото против артиста Явор Бахаров , разбра HotArena.

Причината този път е неявяването освен на подсъдимия Бахаров, само че и на юриста му Токов. Следващото правосъдно съвещание е планувано за 8 юли в 14 часа, когато районният съд в Разлог ще би трябвало да се произнесе, даже и в отсъсъствие на постоянно призования обвинен Бахаров.

На 8 февруари тази година към 14 часа Бахаров беше спрян от служители на реда на улица  в Банско, наоколо до долна станция на лифта, облечен в скиорски одежди и с каска на главата. Четирите прозореца на колата му, с която слаломирал сред разхождащите се туристи били отворени, а от вътрешната страна дънела мощна музика. Дрегера на място откри приложимост на алкохол над 1.2 промила, полевия тест посочил, че е използвал и опиати.

Кръвната му проба демонстрира, че той е управлявал автомобила си с 1,42 промила алкохол в кръвта. Прокурор Ружена Кондева съобщи, че следва да му бъде повдигнато ново обвиняване, а наказването, което планува законът е отнемане от независимост от 1 до 5 години. Преди време Явор Бахаров беше наказан на пробация за сходно закононарушение, написа Телеграф. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР