Разлог. Всяка държава, която инвестира в образование, ще просперира. Изключително

...
Разлог. Всяка държава, която инвестира в образование, ще просперира. Изключително
Коментари Харесай

Европейски избори 2019 г: Асим Адемов в Разлог: Всяка държава, която инвестира в образованието, ще просперира

Разлог. Всяка страна, която влага в обучение, ще просперира. Изключително ми бе прелестно, че имах опция да съставлявам учителското съсловие в Европейския парламент. Надявам се с вашатя поддръжка да продължа да пазя ползите на българските учители. Това сподели претендентът за евродепутат от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Асим Адемов по време на среща с учители и шефове, която се организира при огромен интерес в гр. Разлог, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ. На събитието участваха и регионалният координатор на Политическа партия ГЕРБ-Благоевград и депутат Даниела Савеклиева, дружно с сътрудниците си от Народното събрание Александър Мацурев и доктор Емил Тончев.
Асим Адемов срещна присъстващите с акциите, които организира през мандата. Той благодари на учителите, че има тяхната поддръжка и им даде обещание, че още веднъж ще бъде техният глас в Европейския парламент.
" По време на мандата посетих доста учебни заведения в страната и ще продължа да го върша и да оказвам помощ. Успях и да видя каква смяна настава в просветителната система с помощта на ГЕРБ и държавното управление на Бойко Борисов ", сподели още Адем.
" Благодаря на всички, които сте тук. Вие сте хората, които персонално аз почитам най доста. Вие работите с нашите деца, вие допълвате фамилното обучение, вие задавате пътя им в живота. За да бъдеш преподавател би трябвало сърце ", с тези думи се обърна към присъстващите Даниела Савеклиева. Тя акцентира, че за ГЕРБ през годините постоянно най-важно е било да не се губи връзката с хората, по тази причина и тази предизборна акция се организира лице в лице.
" Политиката е двустранен развой. Трябва да осъзнаем какво желаеме да случи със страната ни, с района, в който живеем. Ние сме отсреща да ви чуем. В листата на ГЕРБ има доста младежи. Доказали сме, че можем и знаем по какъв начин да пазиме целите си и ползите на България в Европейския съюз. Няма обитаемо място, в което да няма наличие на европейската взаимност. България е почтена страна в Европа и заслужен член на Европейския съюз. Самочувствието ни като нация идва от самочувствието на всеки един човек. ", добави Даниела Савеклиева.
Александър Мацурев посочи ролята на държавното управление на премиера Борисов е сферата на образованието: " Вие имате огромна роля при възпитанието на нашите деца. Вие ги водите по верния път и по тази причина държавното управление на Бойко Борисов е приело за главен приоритет образовянието. От всички вас зависи какъв ще е пътят, по който ще поеме България. Нека на 26 май да създадем верния избор, с цел да продължи България да развива образованието си, сподели той.
Д-р Емил Тончев прикани за поддръжка към един български преподавател, който ще пази ползите на цялото съсловие в Европейския парламент. Той благодари на присъстващите, че с цената на невероятни старания и труд извършват може би най- значимата задача - да възпитават децата на България.
" По време на прехода на учителите и на образованието бе извърнат тил. Но с помощта на държавното управление на ГЕРБ и парламентарната група вашата специалност още веднъж ще се трансформира в една от най-уважаваните в обществото ", добави още той.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР