Разликата в заплащането между мъжете и жените у нас не

...
Разликата в заплащането между мъжете и жените у нас не
Коментари Харесай

Павлова видя успеха на председателството в женското начало

Разликата в заплащането сред мъжете и дамите у нас не е огромно . Това стана ясно от думите на министъра по европредседателството Лиляна Павлова на конгрес на дамите в бизнеса.

Според нея това не е по този начин в редица други европейски страни. По време на управлението на Европейски Съюз страната ни е работила за равното възнаграждение на мъжете и дамите . Имаме достижения и в салдото сред персоналния и професионалния живот на нежния пол.

Приета е директивата точно в тази посока. Освен това сме на водеща позиция измежду 144 страни по дами, заемащи управителни постове в бизнеса и политиката .

Лиляна Павлова ни похвали и за развиването на осведомителните и информационните технологии, в които страната ни бързо напредва. 30% от дамите, работещи в бранша, са на управителни позиции, посочи тя. Успешните дами и тези, които желаят да са сполучливи, би трябвало да се поддържаме , сподели министърът.

Успехът на председателството бил в положителната симбиоза , съгласно Павлова. Бяхме обединени към идеята, показа тя пред дамите в бизнеса. Успехът на българското председателство се дължи в огромна степен на женското начало, посочи още тя.

Министърът благодари на мъжете в екипа, които също са съдействали за триумфа на председателството на Европейски Съюз.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР