Разликата между това да си жалък офлайн и да си

...
Разликата между това да си жалък офлайн и да си
Коментари Харесай

7 типа статуси във Facebook, които те правят жалък

Разликата сред това да си презрян офлайн и да си презрян онлайн е в това какъв брой хора схващат, че си презрян. Ето за какво, даже да сме супер нещастници в живота, би било добре да съблюдаваме избрана хигиена на държание в обществената мрежа, която разрешава да не разкрием всичките си слаби страни и плиткото си схващане, написа Binar.bg.
Долните седем вида постове съвсем постоянно не те въздигат, а те закопават, като се изключи че карат и всички нас – хората, които сме приели с огорчение поканата ти за другарство – да страдаме.
1. Романтични откровения
Няма по-голям сигнал, че си трагичен човек, некадърен да обича, от непрекъснатите сантиментални послания към обичания човек във Фейсбук.
Щастливи селфита край небесносин бряг. Документирани вечери за двама в първокласна конюнктура. Снимки на пръстена с елмаз от няколко разнообразни ъгъла и с няколко разнообразни филтъра в Instagram. И всичко това, с цел да събереш заветните повече лайкове от тези под фотографията на " най-хубавата ти другарка " с нейния любим.
Страшна порнография и мъчителен кич в разбирането за фамилиарност, на които сме длъжни да ставаме очевидци. Цели бракове в днешно време се базират на това, сякаш…
2. Разголени палави фотоси
Ако си мислиш, че твоето дупе е най-хубавото – не е. Точно в това е огромната драма. Мерси, че го сподели. Нямаше потребност. Има и по-хубави, само че просто гордите им притежатели не са намерили за нужно да занимават целия интернет тъкмо с гъза си.
Тъй като може би имат смислена работа и шефове, които, колкото и да са разкрепостени, въпреки всичко не държат да наемат и да работят с хора, на чиято профилна фотография се виждат задни бузи. Не че би трябвало да си с роба в Харвард, само че все пак…
3. Мъдри мисли за живота
Когато целият ти профил е в фотоси на посредствени създатели, окичени с премъдри цитати от доста тъпи техни книги, това нервира. Тъжно е, че човек над 12-годишна възраст е кадърен непрестанно да проповядва житейски мъдрости на близките от вида на: " Животът е един, живей го в този момент " ; или: " Когато се загубиш по пътя, помни че любовта е ария ".
Не че на всеки му е обещано, само че не би било зле един път самичък да измислиш нещо. Дори да е най-краткият маршрут към кварталната баничарница. Това най-малко ще е от изгода.
Останалите жалки статуси ще откриете в Expert.bg!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР