Разликата между подкуп и рекет е елементарна. При подкуп даваш,

...
Разликата между подкуп и рекет е елементарна. При подкуп даваш,
Коментари Харесай

Божков посочи как са го рекетирали и прогнозира следващия ход на Бойко Борисов

Разликата сред рушвет и рекет е обикновена. При рушвет даваш, с цел да правиш бизнес, при рекет ти взимат, с цел да оставят бизнеса да съществува. На това би трябвало да се постави край. Времето на #хунтата изтече. Това написа във фейсбук обвиненият предприемач Васил Божков.
В изявление на неговата страница в обществената мрежа той съобщи, че е ". " Защото по новия налог трябваше да се закрие както " Лотарията ", по този начин и " Еврофутбол ", сподели Божков.
Сподели с твоите другари
" И тогава не трябваше да се поддавам, само че хиляди чиновници, работни места и всичко трябваше да закривам " , оправда се той.
Той напомня и част от бизнесите, с които се е занимавал, като
" Ако се върнеш обратно в историята, може да се види, че съм имал банка, застрахователна компания, индустриални предприятия, корабостроителница и още един куп неща. От всеки един бизнес съм бил изхвърлян последователно. На какво съображение?, пита Божков.
Вчера пък Божков направи опит да предвижда идващият ход на премиера Бойко Борисов.
" Следващият ход на БМБ ще бъде да излезе в отпуска. Така постъпват хората без достолепие. Ще опита да се скрие от митингите и да трансферира отговорността на някоя безлична пионка. Нито той, нито Гешев, нито постоянно криещият се паяк ще избягат от възмездието.
Протестите не завършват с отпуска. Приключват с оставка, написа Божков и приключва с познатия апел " бъдете смели ".

БМБ през целия ден дава обещание пари.Това, което
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР