Разликата между и проф. Герджиков е очевидна. Академичният представител има

...
Разликата между и проф. Герджиков е очевидна. Академичният представител има
Коментари Харесай

Журналистката Калина Паскалева с безпощаден коментар за провала на Радев на дебата: Проф. Герджиков го срази! Летецът забрави, че първият мандат спечели с гласовете на ДПС

Разликата сред и проф. Герджиков е явна. Академичният представител има спретнат, образован, необорим и спокоен изказ - нещо, с което летецът не може да се похвали. Това разяснява във Facebook журналистката Калина Паскалева във връзка дебата сред Румен и проф. Анастас Герджиков.

" Радев вкарва страст, симптом за чувство за уязвимост пред съперника си. Умствен потенциал. Краде от времето с глупави оправдания.

Радев нямаше отговор за какво неговият министър Бойко Рашов тараши СУ за пазаруване на гласове.
свързани новини45904преди 2 часа38809преди 2 часа
Надявам се медиите да отразят, че благодари на представители на Движение за права и свободи, които били дали своят вот за него, тъй като публицистите атакуват проф. Герджиков, че щял да получи поддръжка от Турция и видиш ли, Ердоган щял да взема решение бъдещето на България.

15 е вярната бюлетина в неделя. Гласувайте за интелигентната визия, за обединяването, за претендент, който години наред демонстрира опция на младежите в България ", написа още Паскалева, а по-късно добави:

" Проф. Герджиков съкруши с едно финално изречение и то беше следното: “Един президент би трябвало да мисли и за друго нещо с изключение на за Бойко Борисов.”.
свързани новини49678преди 2 часа
Аз постоянно съм се чудила, в случай че Борисов го нямаше на политическата сцена, защо щеше да приказва летецът на всичките си изявленията и включвания.

Радев назова професора претендент на “Коалиция Магнитски”, което като се изключи че е подправена вест и грозна агитация, е и очевидна форма на амнезия от Румен Радев, тъй като първия си мандат завоюва точно с поддръжката на Движение за права и свободи. Защо всички публицисти го пропущат?!

Проф. Герджиков съкруши и със здравната рецесия. Летецът говореше за медици, стоящи по прозорците - тези, до които седеше МаяМа и които тя насъскваше за тв шоу.
свързани новини129204преди 3 часа
Проф. Герджиков разруши и в тематиката за енергетиката. За нея гледайте дебата - доста висока топка ми е с цел да я разясня аз.

И за край - водещата на дебата беше извънредно слаба в тематиката за миграционната рецесия. Не посмя да попита за какво неговият вътрешен министър Бойко Рашков наводни страната с мигранти и това НИКЪДЕ НЕ съдебна експертиза СЪОБЩАВА. Това е голяма пробойна в националната сигурност. Ще бъде проблем и за Европа.

И, драги тролове, тъкмо тъй като не съм на никое място на заплата, МОГА И ГОВОРЯ - КАКВОТО СИ ИСКАМ И КОГАТО СИ ИСКАМ.
свързани новини37359преди 4 часа
Толкоз.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР