Различните зодиакални знаци имат съвсем различно отношение към храната. За

...
Различните зодиакални знаци имат съвсем различно отношение към храната. За
Коментари Харесай

Това са най-големите лакомници сред зодиите

Различните зодиакални знаци имат напълно друго отношение към храната. За някои това е просто обикновен развой, скучна ежедневна нужда. А други знаят по какъв начин да получат огромно наслаждение от храната. След това, несъмнено, би трябвало да се оправят с непотребното тегло, само че това не е толкоз огромна цена за тези приятни страсти, които носи вкусна торта или не по-малко вкусна пица. Вижте кои зодиакални знаци обичат да ядат доста!

Скорпион

Ако Скорпионът е доста ангажиран и покрит с проблеми, тогава той ще яде цялостен месец юфка или разтворима каша, неща, които се подготвят бързо. Но когато този интервал премине - този знак ще се отдаде напълно на неприятните си привички. И лакомията надалеч не е най-лошият измежду тях. Скорпионите обичат да пият, да пушат, само че храната е нещо, без което не могат. Особено в случай че е калорична.

Водолей

Водолеите ядат всичко. Като цяло за тях е обикновено да отидат даже до Китай и да си поръчат печени хлебарки там. И наложително ще създадат видео, с цел да шокират приятелите си. Обикновено Водолеите вършат всичко, с цел да провокират избрани страсти и реакции в другите. Вкусовите рецептори с ниска сензитивност и ефикасното храносмилане им разрешават да се оправят с всичко, в това число с бързото хранене.

Близнаци

Те просто се нуждаят от доста сила, с цел да могат да работят пълноценно. И за това би трябвало да ядат доста. Има единствено няколко представители на тази зодия, които могат да намерят баланс сред храната, която гълтам и разхода на калории... Така че измежду Близнаците има доста дейни, енергични и радостни хора с наднормено тегло. Те обаче въобще не са загрижени за усещането, което вършат на другите.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР