Различните зодиакални знаци имат различен подход към връзките си. Ето

...
Различните зодиакални знаци имат различен подход към връзките си. Ето
Коментари Харесай

Как всяка зодия разваля връзките си

Различните зодиакални знаци имат друг метод към връзките си. Ето за какво и в развалянето на връзките при всяка зодия постоянно има сходства. Вижте кои са присъщите способи, по които всяка зодия унищожава връзките си.

Овен

Овните желаят непрестанно да се забавляват и да търсят завършения в любовта. Овенът ненавижда да се отегчава. Ако сътрудникът му не извърши всичките му упования и диви фантазии, той губи интерес. Следва разрушително надменно отношение, което в последна сметка води до завършек на връзката. Понякога да бъдеш с оня, който обичаш, е задоволително премеждие единствено по себе си. Невинаги би трябвало да правиш нещо занимателно.

Телец

На Телците им лишава доста време да се отделят от предишното. Независимо какъв брой време е минало, в случай че са претърпели отчаяние, те са склонни да го проектират във всяка последваща връзка. Мнителността им и сложното печелене на доверие от страна на сътрудниците им скапва връзката. Телецът не може да остави нещата просто да се случват. Това внася непрестанно напрежение в любовния живот. Не всеки сътрудник би устоял да заплати тази цена.

Близнаци

Типично е за Близнаците да трансформират мнението си непрестанно. Трудно е за човек да улови гледните им точки и да се научи да ги предсказва, тъй като Близнаците са непостоянни. Те унищожават връзките си поради своето своенравие във възгледите. Партньорите им непрестанно се усещат като че ли не ги познават. Вятърничавостта на Близнаците в доста случаи подсказва неустановеност у половинките им, които избират да ги изоставен.

Рак
Ракът е луд по това да има цялостен надзор над връзката. Той е придирчив към сътрудниците си. Раците са прекомерно прилепчиви и могат да задушат сътрудниците си. Те се вглеждат в най-малките елементи, тъй като желаят да се свържат на надълбоко равнище с индивида до себе си, само че това се пояснява от него като сграбчване, което лишава персоналното пространство.

Лъв

Лъвът е занаятчия на непрекъснатото съсипване на връзките. Той е емоционален, необмислен, прочувствен, постоянно експлозивен, с сложен, само че добър темперамент. Последното обаче не всеки път бива видяно от сътрудниците му, тъй като предните избухливи характерности на личността могат да изплашат мнозина.

Дева

Ако не можете да мислите с главата си за всеки дребен подробност на света, нямате късмет за дълга връзка с Дева. Девите са педанти, които обичат да управляват всичко. За всеки аспект от всекидневието си има тъкмо избран проект, който би трябвало да се следва. Всичко би трябвало да се случва по метода, който Девата счита за правилен и прецизен. Девите са отрицателно настроени към съвсем всичко, а това постоянно се оказва проблем, изключително в случай че се пробват да имат връзка с човек, положително гледащ към живота.

Везни

Везните носят деликатна, нежна душа. Те са чувствителни по природа, от време на време дори прекомерно чувствителни. Не можете да се шегувате по този начин елементарно с везните без да очаквате цялостен обред на ридания и мъчителни излияния. Везните са доста раними. Това кара сътрудниците им да се опасяват да водят борби и разногласия, което пък от своя страна утежнява връзката, тъй като остават нерешени проблеми поради отбягване на драматизъм.

Скорпион

Скорпионите прекомерно рано стартират да нараняват сътрудниците си, в случай че осъзнаят, че не дават отговор на условията им. Държат се жестоко, надменно, не търпят рецензия, атакуват. Решат ли, че връзката не си коства даже не се пробват да дадат втори късмет на колегата да се потвърди. Скорпионът живее в драма, която отблъсква любовта.

Стрелец

Стрелците са практични и пресметливи. Те сформират обстоен проект за това какво ще вършат с живота си. Имат високи условия без самите те да осъзнават и признават личните си дефекти. Това им пречи да виждат действителността. Често са сериозни към сътрудниците си и ги карат да изпитват виновност, да се усещат незадоволително положителни.

Козирог

Козирозите крият извънредно ловко страстите си. За другите хора те наподобяват като направени от камък, а това надалеч не е по този начин. Тази мистериозност и привидна безчувственост е механизъм, който оказва помощ на Козирозите да се предпазят от пострадване. За сътрудниците им обаче постоянно това е неясно. Връзките на Козирога се унищожават поради тази мистериозност, която кара сътрудниците им да се усещат необичани и отблъснати.

Водолей

Водолеите са доста небрежни във всичко, което вършат. Така скапват и връзките си по този небрежен метод. Водолеите са мързеливи в връзките си и в никакъв случай не си слагат за цел да покажат какъв брой е значим сътрудникът им за тях. Това неуважение скапва връзките.

Риби

Потребността на Рибите от време на време да купонясват постоянно се бърка от техните сътрудници с кокетничене и неверност. Една от главните аргументи сътрудниците да зарязват половинките си Риби е поради това неправилно разбиране, че Рибите са склонни към невярност и провокират безконечни подозрения у сътрудниците си. /az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР