Различните видове диети и хранителните режими нашумяха изключително много. Все

...
Различните видове диети и хранителните режими нашумяха изключително много. Все
Коментари Харесай

6 храни, които горят мазнините ви

Различните типове диети и питателните режими нашумяха извънредно доста. Все повече хора смъкват килограми благодарение на тренировки и здравословно хранене. Но, в случай че желаете да свалите мазнини, би трябвало да обърнете особено внимание на това с какво се храните.
Определени типове храни не просто са здравословни, само че и имат силата да ви оказват помощ да свалите непотребните мазнини. Включете ги в менюто си и доста скоро ще забележите резултатите в огледалото.
Ето кои са храните, които топят мазнини:
1. Ананас - една от най-хубавите храни, които можете да приемете преди подготовка. Ананасът ще ви помогне да изгорите голям брой калории. Той е богат на доста фибри и въглехидрати, което значи, че ще ви даде сила, задоволителна за една пълноценна подготовка. Също по този начин ананасът съдържа огромно количество вода, което ще хидратира тялото ви задоволително. Можете да хапвате ананас преди всяка подготовка. Ще се чувствате доста по-добре и ще ви помогне да свалите ненужните килограми доста по-бързо.
2. Лимонов сок - всички сте осведомени с множеството потребни свойства на лимона. Може би обаче не знаете, че той ускорява метаболизма ви, в случай че го приемате преди физическа интензивност. Препоръчително е да пиете чаша вода с половин изстискан лимон, 15 минути преди началото на тренировката ви. Той ще забърза метаболизма ви и ще ви помогне да изгорите доста повече мазнини.
3. Банани - те съдържат извънредно доста въглехидрати и фибри, което значи, че ще ви дадат задоволително сила. Те са съвършената храна преди началото на тренировката. Ще ви заситят и ще ви дадат нужните витамини. Много експерти поучават да хапвате банан преди началото на тренировката. Един приблизително огромен банан обезпечава към 12% от целесъобразния Ви дневен банкет, единствено 105 калории. Влакното е значимо за поддържането на постоянни привички на червата и играе жизненоважна роля в здравето на храносмилателната система. Консумирането на огромни количества фибри даже е обвързвано с понижен риск от сърдечни болести, дивертикуларно заболяване и някои типове рак. Адекватният банкет на фибри също е обвързван с понижено телесно тегло.
4. Овесени ядки - доста огромна част от експертите настояват, че овесените ядки са едно от най-хубавите оръжия в битката с наднорменото тегло и изгарянето на мазнините. Това се дължи на наличието на фибри в овесените ядки. Те ще ви дадат нужната сила. Когато имате задоволително сила, вие сте способни да дадете всичко от себе си за тренировката, т.е. да изгорите оптимално доста мазнини. Специалистите предлагат пълнозърнестите овесени ядки, тъй като те ще ви заситят, няма да повишат кръвната ви захар и няма да усетите неприятното чувство след хранене.
5. Плодове и ядки - тази композиция е в действителност доста добра. Това е по този начин тъй като плодовете и ядките съдържат разнообразни потребни субстанции, които в композиция са в действителност неповторимо потребни за тялото ви. Специалистите предлагат да съчетавате храни, които са богати на фибри с храни, които са богати на потребни мазнини и протеини. Подобна композиция, която можете да си приготвяте преди подготовка са бадеми и ябълка. Наистина доста вкусна композиция, която ще даде на тялото ви всички нужни субстанции.
6. Черен шоколад - Тъмният шоколад има впечатляващо влияние върху това по какъв начин тялото синтезира мастни киселини, като по този метод понижава храносмилането и абсорбцията на мазнини и въглехидрати. В резултат на това човек, който яде шоколад, изпитва възприятие на задоволеност. Номерът е да изберете верния тип шоколад. Придържайте се към мрачен шоколад, който съдържа минимум 70% какао.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР