Различните секс пози и изпробването им е много здравословно за

...
Различните секс пози и изпробването им е много здравословно за
Коментари Харесай

Това е любимата поза на мъжете по време на секс! Знаете ли защо?

Различните секс пози и изпробването им е доста здравословно за половия живот на двойките. Разбира се, всички имат обичани „ положения “, които постоянно биха практикували без планиране.При мъжете се откроява едно всеобщо желание дамата да е от горната страна, само че за какво е това? Представяме ви 7 аргументи за какво мощните половинки обичат да бъдат изпод.

1. Може просто да се отпусне и да се любува
Когато дамата е от горната страна, тя има доста виновна задача, което улеснява оптимално мъжа. Това е превъзходен метод да му доставите малко наслаждение и вие да заемете доминантната роля в половите прекарвания.

2. Може да получи цялостна панорама без старания
Ако той е от горната страна, ще му бъдат нужни малко старания, с цел да получи цялостна панорама над тялото ви. Разбира се, неналичието на изпитание сигурно е преимущество. Когато ти си от горната страна, той може просто да легне и да ви гледа.

3. Може да се протегне до всяка част от тялото ви
Задните ви елементи в никакъв случай не са били по-достъпни по време на секс, когато вие сте от горната страна. При мисионерската, това е най-трудното нещо, изключително в случай че мъжът е почитател на стегнатите ви задни елементи.

4. Ъгълът е напълно друг
Въпреки че може да не мислите за тези неща, всеки си има желания за ъгъла, от който му се разкрива панорама. Когато вие сте от горната страна, ъгълът е страховит, изключително в случай че сте седнали върху него.

5. Дръжте го крепко
Ако той обича вие да бъдете доминантни, най-хубавият метод е когато вие сте от горната страна. Дръжте ръцете му крепко и го „ приковете “ към леглото. Бъдете секси и смели.

6. Той може да дефинира позицията ви като ви повдига
Ако той има мускули, може да ви хване за бедрата и да ви повдига съгласно желанията му. На него му харесва, на вас ви харесва, всички са удовлетворени.

7. Обръщането трансформира всичко
Дори и в някакъв миг да решите да разнообразите, можете просто да се обърнете с тил към него. Това ще е ужасно многообразие без да загубите удоволствието от първата поза.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР