Различните наркотици остават в отделните части от тялото ни за

...
Различните наркотици остават в отделните части от тялото ни за
Коментари Харесай

Колко време остават следите от наркотици в тялото

Различните опиати остават в обособените елементи от тялото ни за друг интервал от време. Тестовете за опиати не търсят самото вещество в организма, а характерните метаболитни артикули, до които той ги е разградил. Това е по този начин, тъй като тялото ни се пробва незабавно да се почисти от непознатите субстанции, щом те попаднат в него. За това се грижат черният дроб и бъбреците.

Тези артикули се откриват в кръвта, урината и космените фоликули в продължение на часове, дни или даже месеци. Най-точни са тестванията, които употребяват косата за знак, до момента в който кръвните проби и тези на урината не са толкоз точни и откриват използването на опиата единствено в случаите, в които тя е настъпила не по-рано от седмица преди теста.

Следите от наркотични субстанции се задържат най-кратко в кръвта. Наркотикът LSD може да бъде засечен в нея едвам до 3 часа след използването му, морфинът - 8 часа, амфетамините, хероинът и алкохолът - 12 часа, метамфетамините - 37 часа, кокаинът - 48 часа, а канабисът - 336 часа.

Междинните метаболити от разграждането на опиатите се откриват по-дълго в урината. Следите от LSD и амфетамини се откриват в продължение на 3 дни след използването, за хероина и кокаина дните са 4, за алкохола - 5, за морфина и метамфетамините - 6, а канабисът се открива цели 30 дни след приложимост.

Следите от опиати се резервират за най-дълъг интервал от време в космените фоликули, като като се изключи LSD, който се открива там в продължение на едвам 3 дни след използването му, при всички останали опиати, в това число алкохола, следите остават в косата в продължение на до 90 дни. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР