Различните момичета, предложили девствеността си за продан, са били изправени

...
Различните момичета, предложили девствеността си за продан, са били изправени
Коментари Харесай

9 истории за най-скъпите девственици в света

Различните девойки, предложили девствеността си за обмен, са били изправени пред изцяло разнообразни житейски условия, само че всички те се оказват в обстановка на остра финансова потребност. И се вземат решение на тази екстравагантна договорка, написа БЛИЦ. В общество, където половото държание е много разкрепостено, някои заможни хора въобще не са срещу да похарчат няколкостотин хиляди $ за опцията за изнасилване. Сумите, несъмнено, доближават несъразмерни стойности. Ето 9 истории за най-скъпите девственици в света.

9. Студентката Роузи Рийд, 18 година

През 2004 година 18-годишната англичанка Роузи Рийд от Бристолския университет продава невинността си, с цел да заплати за образованието си. „ Продуктът “ е разгласен на онлайн търг. Повече от 400 души се отзовават на предлагането, от които Роузи избира петима подобаващи претенденти и след персонални срещи с тях избира 44-годишния инженер от английския телеком за победител. За нощ със студентката, мъжът заплаща 8 400 лири.

8. Румънката Алина Перча, на 18-годишна възраст

Румънката Алина Перча, на 18-годишна възраст, продава девствеността си, също с цел да заплати образованието си. Момичето съумява да спести 8 800 паунда стерлинги от продажбата на невинността си. Купувачът е 45-годишен италиански предприемач. Преди денят Х момичето особено минава през два медицински прегледа, с цел да потвърди, че този секс в действителност ще ѝ бъде първи.
Както сподели самата Алина, италианецът се оказва доста по-млад, в сравнение с чака, „ той даже нямаше бирено коремче “.

7. 18-годишно момиче от Красноярск

„ Продавам девствеността си, нуждая се от 800 000 рубли. Парите са ми нужни незабавно, по тази причина продавам най-интимното. Съгласна съм да се забележим даже на следващия ден! Съгласна съм на инспекция. " Ето една реклама, която е обречена на триумф.
Известен консуматор на от интернет Евгений Волнов се съгласява на такава екстравагантна оферта, като заплаща даже повече от дължимата сума - 900 хиляди рубли.

6. UniGirl

През 2010 година новозеландска студентка, известна единствено с прякора UniGirl, се оказва в тежко финансово състояние. Какво мислите, поради какво? Точно по този начин - тя няма безусловно никакви пари, с цел да си заплати за образование в университета. Момичето намира излаз от обстановката, като продава девствеността си на онлайн търг за 32 хиляди $. Крайната цена провокира същински потрес у момичето, а в мненията тя признава, че даже не се е надявала на подобен шанс.

5. Кейти Коблърсън, 24 година

Кейти Коблърсън чупи всички върхове, като излага своята непорочност в eBay през 2004 година за 100 000 $. Рекламата бързо е отстранена и ориста на девствеността на Кейти е незнайна. Може би е съумяла да приключи договорката, употребявайки по-малко известен уебсайт за търгове.

4. Студентката Катарина Миглорини, на 20 години

Не всички девойки вземат решение да продадат невинността си поради образованието си. 20-годишната студентка Катарина Миглорини от Бразилия подписва договорка, с цел да помогне на жителите на родния си град. Девствеността на момичето е купена от японец на име Нацу, който заплаща нереална сума от 780 хиляди $. За да завоюва търга, той би трябвало дълго време да се съревновава с двама американски предприемачи.
Парите, събрани от Катарина, са вложени в построяването на къщи за обществено слаби пластове от популацията на нейния град.

3. Елизабет Рейн, 27 година

Мистериозната студентка по медицина Лий Рейн подхожда доста отговорно към продажбата на невинността си. Самата тя основава идеалния уебсайт за търга, където обособена страница е заета от текста с предписаните условия на договорката. Едното от тях е, 35% от продажбата да отидат за обезпечаване на обучение за дами в едва развити страни. Сайтът съдържа и изложба от полуголи фотоси на Елизабет.

Наддаването продължава дълго време, само че през 2014 година, когато цената се покачва до 801 хиляди $, момичето отхвърля договорката и бързо приключва търга.

2. Моделът Гарсия Ятако, 18 година

През 2005 година перуанският модел Грасиела Ятако се озова в усложнение. Момичето незабавно се нуждае от пари за лекуване на майка си и по-малкия си брат. Тя не може да завоюва голямото количество пари като модел и по тази причина прави обезверена стъпка и предлага невинността си на онлайн търг. Когато американски предприемач предлага на момичето 1,5 милиона $, тя бързо се отхвърля от договорката.
„ Това въобще не е трик и аз бях безусловно сериозна в предлагането си “, споделя по-късно моделът. „ Освен това се пробвах да насоча публичното внимание към тежкото състояние на хората в Перу. “

1. Натали Дилън, 22 година

Натали Дилън пуска девствеността си на търг през 2008 година посредством законния онлайн обществен коптор Moonlite Bunny Ranch. За екзотичната „ стока “ момичето получава оферта от 3,7 милиона $. Тя възнамерява да ги употребява, с цел да си заплати магистратурата и явно за още нещо. Момичето афишира търга обществено в шоуто на Хауърд Стърн.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР