Различните хора изневеряват по различни причини. За някои това е

...
Различните хора изневеряват по различни причини. За някои това е
Коментари Харесай

Ето какво подтиква различните зодии към изневяра

Различните хора изневеряват по разнообразни аргументи. За някои това е просто мотив за развлечение, за други - метод да се хвърлиш надолу с главата в нова връзка.

Ще бъде доста незаслужено, в случай че незабавно заклеймим хората, склонни към измяна. При избрани условия всеки може да измами. Важно е да разберем къде с крие повода, която го е подтикнала към невярност.

На феновете на астрологията ще им е забавно да схванат, че има зодиакални знаци, които са по-склонни към невярност от останалите. Ето за какво го вършат другите зодии:

Овен: слаб сътрудник

Овните не обичат изневерите. Те са цялостни с сила и се нуждаят от сътрудник, който да не им отстъпва по нищо. Ако индивидът до тях е слаб и неподвижен, един прелестен ден те ще бъдат насила да погледнат към някой различен. Ако инцидентно срещнат ослепителен и забавен човек, няма да са в положение да пропуснат опцията да стартират връзка с него.

Телец: неприятни връзки

Телецът е освен земен, само че и закрепен знак. За хората от тази зодия изневярата е нещо свръхестествено. Тя просто не е заложена в природата им. Във връзката им от време на време се случва или те, или сътрудникът им да не демонстрира задоволително отговорност. Точно това е нещото, което може да ги тласне към измяна.

Близнаци: засегнатост

Близнаците са известни с дуалистичната си природа, само че не всички от тях изневеряват. Те в действителност обичат да поддържат връзка с разнообразни хора, само че в никакъв случай няма да изневерят без причина. Най-често могат да го създадат, в случай че половинката им е уязвила възприятията им. Близнаците в никакъв случай няма да споделят същинската причина, която ги е подтикнала към измяна, тъй като споменът за нея им предизвиква голяма болежка.

Рак: липса на сътрудник

Раците са извънредно грижовни и обичат, когато сътрудникът им им отвръща със същото. За тях дейностите приказват доста повече от думите. Но в случай че човек от този зодиакален знак се почувства зарязан, може да реши да потърси топлината в нечии непознати прегръдки. Изневярата може да се случи инцидентно. Ракът в никакъв случай няма да стартира да изневерява постоянно. Това е просто невероятно, изключително в случай че сътрудникът му му отделя задоволително внимание.

Лъв: незадоволително внимание

Лъвът е закрепен знак и лоялността за него е нещо изцяло естествено. Въпреки че Лъвовете избират да водят деен обществен живот, те няма да изневеряват на колегата си, тъй като са намерили някой по-добър от него. Могат да го създадат заради липса на внимание. Тези хора се нуждаят от огромно внимание и похвали, с цел да бъдат щастливи.

Дева: променчивост на колегата

Когато връзката не е добре планувана и сътрудникът не се отличава с неизменност и убеденост, Девите се разстройват мощно. Те не са склонни към невярност и са в положение да намерят разтуха в някой, който е доста порядъчен и постоянен.

Везни: недоумение

Везните са сантиментални натури, които са известни със своята колебливост и желанието си да угодят на всички. Те обичат да прегледат всички разновидности и чак по-късно да вземат решение. Когато решенията се взимат от колегата им, Везните могат да се отдалечат и даже да изневерят. Те могат да бъдат непостоянни, а това своенравие е подбудено от несправедливото отношение от страна на половинката им.

Скорпион: липса на дълбока връзка

Както и другите закрепени знаци, Скорпионите избират да имат единствено един сътрудник. Те даже се гордеят с това, че могат да устоят и на най-горещите изкушения. Но в случай че връзката им е повърхностна, са склонни да изневерят в търсене на по-дълбоки усеща.

Стрелец: рутина и дефицит на независимост

Стрелците не могат без независимост и завършения. Зависимият и предсказуем сътрудник може доста бързо да им стане отегчителен. Често представителите на този знак не преглеждат похожденията си като измяна. От тяхна позиция връзката е завършила, сега, в който сътрудникът им е почнал да лимитира свободата им. Това не значи, че Стрелците не търпят отговорности. Те просто се нуждаят от сътрудник, който да поддържа интереса им.

Козирог: разминаване на възгледите за работа и пари

Козирозите са практични хора. Те работят доста и обичат да натрупат пари за бъдещето. Когато половинката им не поставя никакви старания за реализиране на задачата, те стартират да се отдалечават. Хората от този зодиакален знак не постоянно изневеряват в директния смисъл на думата. Те просто като че ли стават женени за работата си или за някаква концепция.

Водолей: потребност от нови чувства

Водолеят е закрепен знак. Той обича стабилността и не е податлив към измяна. Желанието за невярност при представителите на тази зодия поражда при положение, че им се прииска нещо ново и неизмеримо. Ако сътрудникът им узнае за другата връзка, Водолеят незабавно ще я приключи, само че това не значи, че в бъдеще няма да стартира нова.

Риби: бягство от действителността

Рибите са склонни да бягат от проблемите в собствен фиктивен свят. Те рядко изневеряват физически, само че могат да стартират прочувствена връзка с някой, с цел да смекчат болката, когато нещата във връзката им не се развиват безпрепятствено. Някои представители на тази зодия изневеряват и в същинския смисъл на думата, защото считат, че в никакъв случай няма да бъдат разкрити. /jenata.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР