Различните части на тялото лесно могат да подскажат реална възраст

...
Различните части на тялото лесно могат да подскажат реална възраст
Коментари Харесай

Как да се грижим за ръцете си, за да изглеждат по-млади

Различните елементи на тялото елементарно могат да подскажат действителна възраст на дамите. В множеството случаи напъните се концентрират към лицето и се не помнят ръцете. Но ръцете са изложени всеки ден на външното въздействие на атмосферните условия, водата, перилните препарати и така нататък В резултат на такава офанзива кожата на ръцете бързо застарява и без подобаваща грижа проблемите ще се задълбочат.
Крем за лице
Когато слагате крем върху лицето си, целесъобразно е да не забравяте и за ръцете си. Използвайте козметичен артикул, който подтиква производството на колаген. С течение на времето плътността на тънката кожа на ръцете ще се усъвършенства.
Ежедневна приложимост на артикули с UV отбрана
Слънцезащитният крем се употребява за отбрана от слънце и като предварителна защита против рак на кожата. В последна сметка ръцете не са предпазени от специфична козметика и облекло. Повечето кожни промени, свързани с появяването на старешки петна и други прояви на стареене, са породени от ултравиолетовото излъчване от слънцето.
Ежедневното потребление на слънцезащитни артикули оказва помощ за попречване на старешки петна. След нанасяне на подобен крем върху тялото, задната част на ръцете също би трябвало да се третира, защото точно тази част е атакувана.
 Дерматолог: Не мийте ръцете си с гореща вода и не забравяйте кремовете Дерматолог: Не мийте ръцете си с гореща вода и не забравяйте кремовете
След дезинфектант използвайте хидратиращи и възстановяващи кремове за ръце. Избирайте деликатно сапуните и дезинфектантите, които купу...
Използване на избелители
Ако се появят петна, целесъобразно е да употребявате изсветляващи артикули. Някои етерични масла като лимон, лавандула и тамян имат сияещ резултат. Те ще се оправят с петната и ще имат удобен резултат върху общото положение на кожата.
Трикове
Цветът на определения от вас лак би трябвало да разкраси ръцете ви и да отклони вниманието от съществуващите кожни проблеми, като забележими вени. Бръчки и петна. Обикновено дамите считат, че в такава обстановка е оптимално да се употребява прозрачен лак. Но благодарение на цветния резултат можете образно да подмладите ръцете си.
Ако харесвате смелото алено, тогава изберете топлите тонове. На съперниците на ярките цветове се предлага да придадат на ноктите си вярната форма и да понижат  нокътната плочка, на която всеки колорит наподобява изискан. Редовното потребление на масло за кутикули е неотложно.
 Вижте какво издават буквите, изписани върху дланите ви Вижте какво издават буквите, изписани върху дланите ви
В хиромантията се обръща особено внимание на знаците и буквите, ситуирани върху дланите ни. Тяхното наличие може да разкрие мног...
Отстраняване на мъртви частици
Веднъж седмично задната част на ръцете се почиства от мъртви частици с гальовен скраб. Използваните артикули, които ще се всмукват по-добре в епидермиса след ексфолиране.
Задържане на влага
Всяка област от кожата, изключително тази, която се вижда, има свои лични потребности. Кожата на ръцете има мастни жлези в по-малка степен. Благодарение на мазното вещество, което отделят, кожата е предпазена от несъразмерна сухота.
За задържане на влага и подсилване на кожата се употребяват кремове и лосиони, които съдържат зехтин, масло от карите, масла от макадамия и витамин Е. Кожата е наситена с влага, когато тези артикули се нанасят върху леко овлажнена кожа. Дори младите девойки могат да употребяват лосион или крем за навлажняване на ръцете си след водни процедури.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР