Различни отстъпки, които варират от 5 до 50 процента от

...
Различни отстъпки, които варират от 5 до 50 процента от
Коментари Харесай

КНСБ с различни отстъпки при покупки и услуги за своите синдикални членове

Различни отстъпки, които варират от 5 до 50 % от цените при покупка на строителни материали, прилагане на фризьорски услуги или при годишен механически обзор - това са част от новите придобивки, които неотдавна КНСБ предлага на членовете си.

Вицепрезидентът на КНСБ Пламен Нанков изясни, че става въпрос за разширение на механизмите за обществена отбрана и за възстановяване на обществения статус на хората:

Във всички случаи може да звучи прекомерно егоистично от наша страна и някой да каже – те дават сходни отстъпки с парично измерение на своите синдикални членове, с цел да ги задържат и притеглят нови – да, има и подобен ракурс, само че не това е било главното и движещото в концепцията ни и в напъните, които поставяме. Колкото и малко да съумеем да помогнем на индивида, спестявайки му някакъв разход, на фона на тези приходи, резултатът е повече обществен и по-малко синдикален. Договарянето на отстъпки за синдикални членове от дълго време е процедура в остаряла Европа.

Преди дни нововъведението стана факт в Благоевград, където по тази скица работят няколко магазина. Също през януари районният съвет на конфедерацията контракти разнообразни отстъпки в магазини във Варна и Бургас.

От септември в 16 регионални града и в 25 общини към този момент са налице договорености за над 100 обекта, които да оферират отстъпки за синдикални членове. /…/ КНСБ няма финансов интерес от тази самодейност. Основното ни обръщение е, че хората би трябвало да се сплотяват между тях, с цел да живеят по-добре.

Целия репортаж чуйте в звуковия файл. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР