Различни медии се надпреварват да пишат за евентуалния трансфер на

...
Различни медии се надпреварват да пишат за евентуалния трансфер на
Коментари Харесай

Нюкасъл е готов да плати, колкото е необходимо, за да привлече Бейл

Различни медии се надпреварват да пишат за възможния трансфер на Гарет Бейл в Реал Мадрид и да акцентират всички условия, които приказват в поддръжка на тезата, че " свраките " ще привлекат уелската звезда на Реал Мадрид. FourFourTwo написа, че от кралския клуб към този момент са уведомили Бейл, че няма да разчитат на него и ще би трябвало да си търси нов тим, в случай че желае да играе постоянно.

Самият футболист не бърза с окончателното решение. Той има контракт от лятото на 2022 година, а заплатата му от 17 млн. евро към този момент го задържа на " Сантиаго Бернабеу ". В последните седмици няколко тима са показали интерес към някогашния ас на Тотнъм, само че нито един от тях не е предложил условия, които да удовлетворяват и Бейл, и Реал.  Причините Нюкасъл да е огромният любимец за подписа на Гарет Бейл
Един от тези клубове е бил точно Тотнъм, който не може да му заплаща даже близка до сегашната заплата. Интер Маями пък е подготвен да покрие финансовите условия на уелсеца, само че не и да заплати трансферна сума в размер на 50-60 млн. евро, колкото желаят от Мадрид.

Всичко това прави Нюкасъл любимец за подписа на Бейл. Новите притежатели на " свраките " ще влагат доста сериозна сума в клуба и през лятото ще се дейни на трансферния пазар. Бейл би приел офертата, в случай че тя включва заплата, не по-малка от тази, която получава в Реал. Според FourFourTwo, няма никаква преча това изискване да бъде изпълнено.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР