Различията в отношенията към мъжете и жените са съвсем реално

...
Различията в отношенията към мъжете и жените са съвсем реално
Коментари Харесай

"Всички са много по-мили": Транс хора споделят за културния шок след смяната на пола

Различията в връзките към мъжете и дамите са напълно действително нещо и никой с изключение на хората, били и двата пола, не го знаят по-добре. В Reddit транссексуални разискват културния потрес, който са изживели при промяната на пола. Кое е било най-странно за тях? Ето какво описват!

" Мой прочут транс мъж сподели, че откакто си пуснал брада, по-възрастни мъже също с бради са го поздравявали по улицата ".

" Откакто станах мъж, внезапно на всички спря да им пука за мен. Чувствам се изцяло неизвестен. Никой не прави мнения по мой адрес, никой не ми се усмихва. Все едно ме няма ".

" Изведнъж всички започнаха да се вълнуват от това по какъв начин се обличам. Докато бях мъж, нямах този проблем. Сега всеки ми споделя мнението си и го намирам за много досадно ".

" Странни са обществените правила в мъжките тоалетни. Не би трябвало да гледаш никого, да приказваш с хората, да издаваш каквито и да е звуци. "

Виж още: ТЕСТ: Твоето IQ e над междинното за света, в случай че се оправиш с тези въпроси!

" Още не мога да привикна с това, че женските облекла почни нямат джобове ".

" Фактът, че дамите започнаха да споделят всеки подробност от живота си, даже най-малкият или най-тъмният, ме караше да се усещам необичайно първоначално. Вече се усещам една от тях ".

" Изумена съм какъв брой доста мъже имат култ към транссексуални. Сега, когато съм към този момент жена, не мога да се оттърва от погледи и известия в Instagram ".

" Много дами започнаха да ме виждат като опасност за мъжете им. Това е необичайно. Преди трансформацията имах много приятелки дами, а в този момент същите ме считат за конкуренция ".

Изображение: iStock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР