Разкриването на професионалните паралелки в Средно училище Васил Левски“ за

...
Разкриването на професионалните паралелки в Средно училище Васил Левски“ за
Коментари Харесай

Община Девня отчете добро сътрудничество с бизнеса и МВР 


Разкриването на професионалните паралелки в Средно учебно заведение „ Васил Левски “ за потребностите на индустриалния комплекс е най-голямото доказателство за сполучливото взаимоотношение сред общината и бизнеса. Това съобщи кметът на Девня Свилен Шитов, който за втора поредна година семейства предпразнична среща сред представители на локалната власт, бизнеса и правоохранителните органи. Градоуправникът акцентира, че сполучливо осъщественият план за новите паралелки в Девня в дълготраен проект ще пресече отрицателните демографски трендове на територията на общината, което е една от стратегическите цели на новата локална власт.
Свилен Шитов изрече специфични благодарности към азотноторовия цех „ Агрополихим “, откъдето през миналата година вложиха значително средства в обществената инфраструктура на квартал „ Повеляново “, към „ Солвей соди “ и „ Пластхим – Т “, които също са се потвърдили като положителни сътрудници на общината в реализирането на разнообразни политики към локалната общественост.
Пред гостите кметът регистрира всички значими планове, които общината е осъществила през отиващата си година. Сред тях са построяването на съвременен търговски център, благоустрояването на парка в местността Разсадника, градежът на единен детски център и други Свилен Шитов добави, че с държавни и европейски средства следващата година ще се извърши рехабилитация, реорганизация и създаване на пътни прави, което ще направи общинската инфраструктура по-удобна и за представителите на бизнеса.
Кметът изрече специфични благодарности за работата на новия шеф на районното полицейско ръководство в Девня Байрам Нишад, под чието управление органите на реда реализират все по-добри резултати в битката против престъпността, което се усеща от всички поданици на Девня.
„ Щастлив съм, че имам опцията да работя с млад шеф, на който нищо не му е непознато в действен проект “, разяснява кметът и изрече специфични благодарности към началника на отдел „ Охранителна полиция “ при ОДМВР-Варна комисар Никола Панчев за положителното взаимоотношение. Общината ще подкрепи финансово ремонта на постройката на полицейското ръководство, с цел да се обезпечи естествена работна среда за чиновниците на реда и жителите, даде обещание Свилен Шитов. Той регистрира и чудесно съдействие с локалната противопожарна работа, чиито представители са обучили общинския доброволчески отряд за реакции при бедствия и повреди.
„ Надявам се да продължим в същия дух на правилни взаимоотношения. Наздраве и радостно посрещане на коледно-новогодишните празници “, пожела Свилен Шитов.

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР