Разкритията за незаконното дете на Кубрат Пулев взриви светските и

...
Разкритията за незаконното дете на Кубрат Пулев взриви светските и
Коментари Харесай

Кобрата изневерил на Андреа с нейна приятелка

Разкритията за противозаконното дете на Кубрат Пулев взриви светските и боксовите среди. Тайната на боксьора, разбулена от някогашната му половинка – фолкзвездата Андреа, се оказа като в латино сериал. Според мълвата, Кобрата имал дете от другарка на Андреа. Коя е тя и по какъв начин се споделя обаче, все още не се знае. 

Една част от слуховете гласят, че момченцето било родено при започване на януари. Според други обаче Кобрата е станал татко преди година и половина. Певицата се почувствала доста унизена, откакто схванала, че обичаният й е забременил нейна другарка. За детето фолкдивата научила от самата майка, защото Кубрат изначало опитал да я държи в незнание. Накрая обаче истината изплувала.

Говори се още, че въпросната майка на момченцето на Кобрата всъщност имала две противозаконни деца, и двете момчета. Първото било от различен мъж, а второто – от боксьора. Андреа не могла да понесе, че Кобрата ще гледа дете на друга жена, и в последна сметка двамата скъсаха дефинитивно. А 42-годишният Пулев плащал прехрана като поп, само че не желал да се шуми към сина му, написа HotArena. 

Блондинката по този начин или другояче била наясно от години насам, че Пулев й изневерява с всевъзможни силиконови парцалеси у нас и в чужбина. Но връзката му с нейната другарка й пристигнала допълнително. Певицата пробвала да резервира тайната в себе си. Само че в края на май под въздействие на алкохол или антидепресанти изля тъгата си в инстаграм.

От друга страна Кобрата постоянно е казвал, че желае дете. Само че с Андреа така и не съумяха да си родят, въпреки че съгласно техни близки са правили доста опити. Изглежда, че казусът не е бил в боксьора. Но от излиянията на фолкзвездата стана ясно, че Пулев фактически е желал дете от нея. " Добре че не ти се вързах да раждам без брак, да му мисли тази с " копелетата ". Спри да приказваш по малкия екран, апелирам те, какво е за теб семейство! Ти и брат ти сте жалки… Кубрат, разгласи си детето! ", изплака певицата.

Запознати споделят, че Кобрата гледал със злоба към брат си Тервел. Не че и той не изневерявал на жена си – волейболистката Диана Ненова, само че най-малко има трима сина от нея, кръстени Аспарух, Калоян и Самуил. А Андреа по този начин и не съумя да подари Кубрат с правоприемник.

Освен изневерите със секс за по една вечер, боксьорът е имал съгласно мълмата и две малко по-трайни връзки, до момента в който сякаш беше дружно с Андреа. Едната с хубавицата Розали, а другата - с гимнастичката Йоана Николова, които обаче останаха непотвърдени. Освен това Пулев се забърка в секс-афера с американката Джени Суши, поради което имаше проблеми с правораздаването в Съединени американски щати.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР